News

 • Voorbeschouwing 5 DPD Dames Squash Eredivisie 18-19

  12dec AlgemeenVoorbeschouwing 5 DPD Dames Squash Eredivisie 18-19

  Aanstaande vrijdag 14 december start de vijfde ronde van de DPD Dames Squash Eredivisie om te bepalen wie de officieuze Winterkampioen wordt. Na vier speelrondes staat LetmedoIT Squash Utrecht nog ongeslagen bovenaan maar treft de landskampioen van de afgelopen drie jaar Victoria Rotterdam. De Dames spelen hun wedstrijden op vrijdagavond en starten om 20:00. Bijgaand het wedstrijdprogramma en de opstellingen van de damesploegen voor a.s. vrijdag 12 december.

 • NK Rookies nieuwe categorie bij DPD NK 11, 15, 19

  11dec AlgemeenNK Rookies nieuwe categorie bij DPD NK 11, 15, 19

  Op 12 en 13 januari staat alweer het eerste Nederlands Kampioenschap op de kalender. Met 2018 dan nog in ons achterhoofd wordt er alweer flink gestreden om de felbegeerde Jeugdtitels in de leeftijdsklassen <11, <15 en <19. Komende editie is er een nieuw kampioenschap de NK Rookies. Speciaal voor deelnemers die mee willen doen aan een leuk toernooi en een Nederlands Kampioenschap op hun eigen niveau i.p.v. leeftijd.

 • 12 ‘masters’ gekroond tot Nederlands Kampioen

  11dec Algemeen12 ‘masters’ gekroond tot Nederlands Kampioen

  Het afgelopen weekend streden een kleine zestig deelnemers om de nationale squashtitels voor spelers boven de 35 jaar. Verdeeld over leeftijdscategorieën van 35+ tot en met 70+ (steeds met vijf jaar verschil) gingen spelers van ongeveer dezelfde leeftijd de sportieve strijd met elkaar aan tijdens de DPD NK Masters bij ‘MeerSquash in Hoofddorp. Het leverde prachtige confrontaties op, veel sportiviteit en gezelligheid, en waarschijnlijk ook wel de nodige (spier)pijntjes. Al met al absolute reclame voor de squashsport!