News

 • Nieuwe bestuursleden gezocht

  17aug AlgemeenNieuwe bestuursleden gezocht

  Squash Bond Nederland is een nieuwe weg in geslagen. De afgelopen jaren is gewerkt aan het op orde brengen van de basis. Nu verschuift de focus naar de vernieuwing van de squashsport in Nederland en de organisatie ervan. In samenwerking met de gehele squashbranche wordt gezocht naar nieuwe proposities voor toegevoegde waarde, modellen voor de lidmaatschappen en inspelen op de behoefte van (top)sporters, squashclubs, sponsoren/leveranciers en de maatschappij. Voor de volgende stappen in deze transitie zijn ook vernieuwende krachten in het bestuur gewenst. Na vaststelling van bestuursprofielen in de afgelopen Algemene Ledenvergadering is SBN daarom op zoek naar een tweetal nieuwe leden voor haar bestuur. 

 • Trainer/Coach worden? Meld je aan!

  16aug AlgemeenTrainer/Coach worden? Meld je aan!

  Om sneller en beter aan te kunnen sluiten aan de veranderende (squash)wereld en aan de huidige wensen van squashers en squashcoaches te kunnen voldoen, zijn wij een samenwerking aangegaan met de Wereld Squash Federatie(WSF).  
  Onze docenten zijn opgeleid tot WSF 3 coach en Docent WSF 1 en WSF 2. Wij hebben een vertaalslag naar het Nederlands gemaakt. Echter omdat het om een internationale cursus gaat zullen er nog wel Engelse termen en benamingen worden gebruikt. De kans is aanwezig dat er buitenlandse squashers aan de cursus mee doen. In die gevallen zal de cursus in het Engels plaatsvinden. 

 • Laurens Jan Anjema pakt goud op World Masters

  09aug AlgemeenLaurens Jan Anjema pakt goud op World Masters

  Op het World Masters Squash 2018, dat afgelopen maand plaatsvond in Charlottesville (VS), pakte  Nederlander Laurens Jan Anjema de kampioenstitel in de categorie heren >35.