News

 • Verrassingen op het Alfa Open internationaal squash toernooi

  24apr AlgemeenVerrassingen op het Alfa Open internationaal squash toernooi

  Bij de dames wisten de nummers 3 en 4 zich niet te plaatsen voor halve finales. Gaby Fritsche (4, NL) verloor van Megan van Drongelen (5/8, NL) met 11-7, 11-6 en 11-5 en Daphne Timmer (3, NL) verloor van Juliette Permentier (5/8, NL) in de kwartfinale met 11-8, 11-6 en 11-5. Tegen de nummers 1 en 2 van de plaatsingslijst waren van Drongelen en Permentier echter niet opgewassen, zij verloren respectievelijk van Tessa ter Sluis (1, NL), voormalig Nederlands Kampioen bij de senioren (11-6; 116; 11-5), en Sanne Veldkamp (2,NL), de Aarlanderveense die 132e op de wereldranglijst staat (5-11; 12-10; 11-7; 11-9).

  Ter Sluis maakte haar hogere positie op de wereldranglijst in de finale waar en eiste de titel voor zich op door met 11-6, 11-5  en 11-6 te winnen van Veldkamp. Ken Flynn, de sinds augustus aan Squash Alphen verbonden internationale coach en sinds 6 weken de privé coach van Veldkamp was echter zeer tevreden over het door Veldkamp vertoonde spel. “Sanne heeft ondanks een moeilijke voorbereiding door het onlangs overlijden van haar Oma en de veranderingen die we in haar spel brengen goed gespeeld. De meeste spelers hebben meer tijd nodig om veranderingen in hun spel door te voeren”.

 • Nieuw biometrisch onderzoek: squash kan weleens de zwaarste racketsport zijn

  19apr AlgemeenNieuw biometrisch onderzoek: squash kan weleens de zwaarste racketsport zijn

  Volgens onderzoek van Sports Data Labs en interactiveSquash is squash mogelijk de fysiek zwaarste racketsport ter wereld, zo maakte PSA onlangs bekend. 

 • Squash Utrecht Open Dubbels 2018 - Pre Nationals

  17apr AlgemeenSquash Utrecht Open Dubbels 2018 - Pre Nationals

Mededelingen

Belangrijk: e-mailadressen SBN gewijzigd!

Achter de schermen zijn we bij Squash Bond Nederland druk bezig met het aanpassen en verbeteren van de organisatie. Daarbij verandert er het een en ander, waaronder de e-mailadressen waarop wij bereikbaar zijn. De volgende e-mailadressen kun je aanpassen in je adresboek:

 

Nieuw Vervangt Contactpersoon
bestuur@squashbond.nl   Bianca van Bilsen
directie@squashbond.nl directeur@squashbond.nl Sven Wouters
topsport@squashbond.nl   Tommy  Berden
wedstrijdsport@squashbond.nl wedstrijdzaken@squashbond.nl Willem van Meerkerk
events@squashbond.nl DJO@squashbond.nl Tom Lucas
entries@squashbond.nl uitzendingen@squashbond.nl  
     
     
     
     

Sponsors