News

 • Squashtrainer gezocht bij Olympos

  29mrt AlgemeenSquashtrainer gezocht bij Olympos

  Sportcentrum Olympos Utrecht is er in de eerste plaats voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht, maar biedt ook ruimte aan andere sportliefhebbers. Olympos ligt op het Utrecht Science Park (De Uithof), waar ook de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, het Hubrecht Instituut het UMC Utrecht en andere toponderzoeksinstellingen, innovatieve bedrijven en studentenwooncomplexen zijn gevestigd. Samen vormt deze mix van wetenschap, studenten, sport en bedrijfsleven een dynamisch studie-, werk- en woonklimaat.

 • 'MeerSquash blijft koploper Dunlop Eredivisie

  16mrt Algemeen'MeerSquash blijft koploper Dunlop Eredivisie

  Na de elfde speelronde van de eredivisie heeft ‘MeerSquash opnieuw een overwinning geboekt. De thuiswedstrijd werd afgesloten met een 9-3 winst tegen regerend landskampioen SportCity Dordrecht. Victoria Rotterdam trof gister in eigen huis Coulisse/Twente, waar Coulisse er met de winst vandoor ging (10-4). Poort80/MAX ontving Hoogvliet/Your Life gister in eigen huis en wisten hier ook de meeste punten te pakken (11-4). 

 • Jeugdkampioenen 2017 bekend

  13mrt AlgemeenJeugdkampioenen 2017 bekend

  Nick Kuys, Tessa ter Sluis, Tom Schreurs, Fleur Maas, Rowan Damming en Elfi Markus hebben zich afgelopen weekend op de banen van ‘MeerSquash in Hoofddorp laten kronen tot Nederlands kampioen in hun leeftijdscategorie.

Cloud66 NK Squash 2017

 Het Cloud66 NK Squash 2017 wordt van 9 t/m 12 februari gespeeld bij Dekker Squash in Zoetermeer. Alle speelschema's zijn terug te vinden op Toernooi.nl.

KLIK HIER VOOR DE LINK VAN DAG 4, DE FINALEDAG!

KLIK HIER VOOR DE LINK VAN DAG 3

KLIK HIER OM DE WEDSTRIJDEN VAN DAG 2 TE BEKIJKEN

KLIK HIER om de wedstrijden van DAG 1 terug te kijken

Sponsors