News

 • Een groot feest bij de TMG DPD Grand Final

  25jun AlgemeenEen groot feest bij de TMG DPD Grand Final

  Afgelopen zondag was het zover! Na acht TMG DPD toernooien dit seizoen werd het tijd voor de grote afsluiting, namelijk de TMG DPD Grand Final in het Frans Otten. Hier worden niet alleen de bekers voor het toernooi uitgereikt, maar krijgen ook de spelers, die een seizoenlang het beste op de TMG Ranking hebben gepresteerd, een prijs. Deze spelers ontvingen de grote wisselbekers, waar zij een jaar lang van mogen genieten. Met 75 TMG’ers in alle categorieën, een funcourt en veel gezelligheid werd de TMG DPD Grand Final een fantastisch toernooi en een groot feest.

 • Publicatie vergaderstukken ALV | 29 juni 2019

  22jun AlgemeenPublicatie vergaderstukken ALV | 29 juni 2019

  Op zaterdag 29 juni vindt de Algemene Leden Vergadering van Squash Bond Nederland plaats. De vergaderstukken voor de komende editie zijn vanaf nu gepubliceerd.

  Klik hier voor de gepubliceerde stukken

 • Hoe blijf je fit in de zomer?

  18jun AlgemeenHoe blijf je fit in de zomer?

  Nu het reguliere squashseizoen er bijna op zit en de zomer voor de deur staat, kiezen sommige squashers ervoor om het racket aan de kant te leggen en te gaan genieten van het mooie weer. Om tijdens de zomer fit te blijven en je alvast te kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen, selecteerden wij twee alternatieve zomertrainingen voor squashers:

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni a.s. vindt de Algemene Leden Vergadering van Squash Bond Nederland plaats. Alle leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. 

Datum:  29 juni 2019
Aanvang:  11.00 uur
Locatie:  Racketcentrum Houten, Pelmolen 7, 3994 XX Houten

Ben u op zoek naar meer informatie of wilt u hierbij aanwezig zijn, kijk dan HIER voor de gehele uitnodiging.

Sponsors