Veertiende speelronde eredivisie

Algemeen

Veertiende speelronde eredivisie

De laatste speelronde van de hereneredivisie wordt vanavond gespeeld. Coulisse/Twente gaat in eigen huis kampioen worden tegen Match, Victoria Squash Rotterdam mag proberen tweede te worden tegen Poort80/MAX en uittredend landskampioen Labee Group/SportCity Dordrecht tref in eigen huis Hoogvliet/YOUR LIFE.

 

Twente gaat vanavond na drie jaar de titel weer binnenhalen. De toppers van Henk en Bastiaan Meulenbelt spelen een goed seizoen en bekronen dat met de landstitel. In eigen huis treden ze aan met Simon Rösner (PSA-10), Laurens Jan Anjema en Bastiaan Meulenbelt. Anjema (zie inzet) won 8 van zijn 9 partijen en mag zich de MVP van het team noemen. Match zet vanavond waarschijnlijk Tom Lucas en Nick Kuys in, aangevuld met een buitenlandse speler.

 

Nummer drie Victoria krijgt MAX op bezoek op de laatste speeldag. De Rotterdamse club kan in theorie nog kampioen worden, maar getuigen hun opstelling geloven ze daar zelf niet in. Stephen Cooke, Joris Wagenaar en Yasser Fayez mogen de clubkleuren verdedigen. MAX speelt ook met drie eigen spelers: Roberto Kalshoven, Roel Zwagerman en Seth van der Dussen.

 

De landskampioen van vorig jaar, SportCity Dordrecht, krijgt in eigen huis YOUR LIFE op bezoek. Het verschil op de ranglijst is maar drie punten, dus dit kan nog een belangrijk potje worden. Dordrecht speelt met Dylan Bennett, Rene Mijs en Fabien Verseilles. Wie YOUR LIFE daar tegenover zet is nog niet bekend.

 

(Bron: www.squashlife.nl)

« Terug