Eerste speelronde Dunlop Eredivisie 2017-2018

Algemeen

Eerste speelronde Dunlop Eredivisie 2017-2018

Morgen staat de eerste speelronde van de Dunlop Heren Eredivisie weer op het programma. Vorig seizoen was Coulisse/Twente de sterkste in de hoogste mannendivisie van ons land. Zij hadden aan het eind van de rit elf punten meer dan Victoria Squash Rotterdam. Welke ploeg schiet dit jaar uit de startblokken?

Aangezien de kampioen van afgelopen seizoen vrij is in de eerste ronde beginnen we met Victoria Squash Rotterdam - CS Drachten / Froconsur. De nieuwkomers uit het Noorden mogen gelijk aan de bak in de uitwedstrijd in Rotterdam. De thuisploeg speelt namelijk met de in vorm verkerende Joel Makin (PSA-46), Nederlands kampioen Piëdro Schweertman en Joris Wagenaar. Drachten zet daar met Mahesh Mangaonkar (PSA-67), Roee Avraham (PSA-160) en Thijs Roukens een sterk team tegenover.

Een andere mogelijke titelkandidaat is Labee Group/SportCity Dordrecht. De kampioen van twee jaar geleden opent tegen Poort80/MAX uit Beverwijk, met een ijzersterk team. Lucas Serme (PSA-44) is alweer enkele jaren een vaste waarde en ook Dylan Bennet en Rene Mijs spelen nagenoeg iedere wedstrijd. MAX zet daar met Jens Schoor (PSA-72), Roberto Kalshoven en Roel Zwagerman in theorie een minder team tegenover, maar wie weet kunnen de mannen uit Beverwijk net als vorig jaar voor een stunt zorgen. Toen versloegen ze 'MeerSquash op de openingsdag.

De derde partij van de avond gaat tussen 'MeerSquash en Sportcentrum Match. De Hoofddorpers moeten het stellen zonder kopman Paul Coll (PSA-10) waardoor ze aantreden met Tim Weber, Bart Ravelli en Natalie Grinham. De jongens van Match zetten daar nieuwkomer Marc ter Sluis (PSA-254), Tom Lucas en Nick Kuys tegenover. Een geweldige kans voor Match om het seizoen goed te beginnen!

 

KlIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DUNLOP EREDIVISIE

 

Bron: www.squashlife.nl 

« Terug