Voorbeschouwing 3 DPD Dames Squash Eredivisie 18-19

Algemeen

Voorbeschouwing 3 DPD Dames Squash Eredivisie 18-19

Aanstaande vrijdag 09 november start de derde ronde van de DPD Dames Squash Eredivisie. Na twee speelrondes zijn alleen De Afbouwcombinatie Squash Zwolle en LetmedoIT Squash Utrecht nog ongeslagen, Zwolle heeft zelfs na twee wedstrijden nog de perfecte score. Vooralsnog strijden Squash Ede en MeerSquash Hoofddorp voor de onderste twee plekken. 
 

Wedstrijdprogramma en opstellingen DPD Squash Eredivisie (Dames)
De Dames spelen hun wedstrijden op vrijdagavond en starten om 20:00. Bijgaand het wedstrijdprogramma en de opstellingen van de damesploegen voor a.s. vrijdag 09 november.

DKTP-it/ Max Beverwijk             vs. De Afbouwcombinatie Squash Zwolle
De Afbouwcombinatie Squash Zwolle neemt het in de derde speelronde op tegen DKTP.it Max Beverwijk. De ongeslagen Zwollenaren reizen met een sterke opstelling af naar Beverwijk om hun ongelsagen status te behouden. Beverwijk zet daar het tot nu toe vast spelend team tegenover met onder andere kopspeelsters Sharona Teeling en Karin Geertsma. 

1:     Sharona Teeling             vs. Dagmar Vermeulen
2:     Karin Geertsma                vs. Daniek Krukkert
3:    Joy Half                    vs. Daphne Timmer
4:     Paula de Haas                vs: Wendy Gunther

Victoria Rotterdam                 vs. Squash Ede
Squash Ede speelt een lastige uitwedstrijd tegen Landskampioen Victoria Rotterdam die de vorige speelronde nog verrassend onderuitging tegen Squash Zwolle. Komende speelronde is Ede speelster Milja Dorenbos hersteld van haar blessure en staat direct weer op het wedstrijdformulier om proberen het gat met DKTP.it Max Beverwijk te verkleinen om de weg omhoog in te zetten. Rotterdam zal er alles aan moeten doen om in race te blijven om het kampioenschap.

1:     Fleur Maas                 vs. Milja Dorenbos
2:     Juliette Permentier            vs. Herma Florissen
3:     Lianka Radzyminski             vs. Suzanne Peters
4:    Claudia Sieben                vs. Paula van de Kamp

 

LetmedoIT Squash Utrecht            vs. MeerSquash Hoofddorp
Squash Utrecht is tot nu toe verrassend begonnen aan het seizoen en staat tweede in de Eredivisie. De Utrechters spelen tegen MeerSquash Hoofddorp die tot nu toe de rode lantaarn draagt van de DPD Dames Eredivisie. Utrecht treed wederom met hun vaste formatie aan. Bij de Hoofddorpers ontbreekt het nog aan de topspeelsters als Natalie Grinham en Orla Noom en moet de jeugd het aankomende vrijdag laten zien. 

1:     Judith Diepeveen            vs. Gabi Fritsche
2:     Megan van Drongelen            vs. Catlyn van Maas de Bie
3:    Vivian Dekkers                vs. Ivonne Luijt
4:     Christel van Leeuwen            vs. Feline Posdijk

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Lennart Bakker

Huidige stand in de DPD Dames Eredivisie

Bekijk hier het volledige wedstrijdschema: https://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=B10D0251-3652-4614-8788-22743CD5D3F0&draw=66 

« Terug