Open bid Nacompetitie en Mix Finaledag 2019

Algemeen

Open bid Nacompetitie en Mix Finaledag 2019

SBN start een bidprocedure voor de Hosting van de DPD SBN Competitie Nacompetitie en voor de DPD MIX Finaledag. SBN is opzoek naar Squashcentra die host willen zijn van een competitie eindronde. Tijdens deze evenementen komen teams vanuit heel Nederland die geselecteerd zijn om deel te nemen aan dit evenement naar 1 locatie om de laatste speelronde te spelen of om te bepalen wie er promoveert of degradeert. 

Volgens het SBN Evenementen beleid worden SBN Competitie eindrondes toegekend doormiddel van of een sportieve prestatie of een toekenningsprocedure. Voor het huidige seizoen 2018-2019 is SBN voor beide competitie eindrondes nog opzoek naar een locatie.

DPD SBN Reguliere Competitie: Nacompetitie 2019

De DPD SBN Nacompetitie staat ook wel bekend als P/D-wedstrijden. Na afloop van de reguliere competitie komen teams die in aanmerking komen voor promotie of die degradatie moeten spelen bijeen om te spelen voor promotie of degradatie voor het daaropvolgende seizoen.

Voorwaarden DPD SBN Reguliere Competitie: Nacompetitie 2019

Het centrum dient te voldoen aan de gestelde voorwaarden in het SBN Evenementenbeleid volgens organisatievorm 1b. Daarnaast dient het centrum voor de Nacompetitie te beschikken over minimaal 14 banen om de capaciteit van het aantal team te kunnen huisvesten.

Aanmeldtermijn DPD SBN Nacompetitie 2019: 14-01-2019    

DPD SBN MIX Finaledag 2019

De DPD SBN Mixfinale dag bepaald wie de winnaars wordt van de ook wel bekende voorjaarscompetitie. Deze competitie wordt gespeeld met teams bestaande uit vier mannen en twee vrouwen. Tijdens de MIX Finaledag spelen teams die zich tijdens de competitie gekwalificeerd hebben voor het kampioenschap in divisie A, B, C en D. Volgens SBN Beleid wordt de Mix Finaledag toegekend aan de winnaar van de A-divisie, mits zij voldoen aan de gestelde voorwaarden. SportClub Match Amsterdam was het voorgaande jaar de winnaar van deze competitie maar voldoet niet aan de gestelde banencapaciteit evenals de nummer 2 Squash Zwolle. Daarom schrijft SBN een procedure uit voor de toekenning van de Mix Finaledag 2019.

Voorwaarden DPD SBN Reguliere Competitie: Mix Finaledag 2019

Het centrum dient te voldoen aan de gestelde voorwaarden in het SBN Evenementenbeleid volgens organisatievorm 1b. Daarnaast dient het centrum voor de Nacompetitie te beschikken over minimaal 14 banen om de capaciteit van het aantal team te kunnen huisvesten.

Aanmeldtermijn DPD SBN Mix Finaledag 2019: 14-01-2019   

Aanmeldingen dienen ingestuurd te worden binnen de gestelde termijn door middel van het aanmeldformulier naar events@squashbond.nl. Na de aanmeldtermijn zal SBN de ingediende bids voorleggen aan een adviescommissie om de SBN te adviseren m.b.t. de toekenning. 4 weken na het sluiten van de aanmeldtermijn zal de SBN het evenement aan een centrum toekennen.

Squash Bond Nederland aanmeldformulier Competitie eindronde: download hier

Squash Bond Nederland Evenementen Beleid: http://www.squash.nl/file/807213/?dl=1

« Terug