Start reguliere kaartverkoop DPD Open Squash - PSA GOLD EVENT

Algemeen

Start reguliere kaartverkoop DPD Open Squash - PSA GOLD EVENT

9 tot en met 14 april is het zover: de DPD Open 2019! De beste squashspelers ter wereld zullen afreizen naar Eindhoven voor de DPD Open. Hét event van het jaar is in 2019 voor het eerst een PSA World Tour Gold-event met 100K prijzen voor mannen en vrouwen. Tickets voor dit spektakel zijn vanaf vandaag (10:00) beschikbaar!

De beste squashspelers ter wereld zullen afreizen naar Eindhoven voor de DPD Open Squash 2019. Het eerste uitzonderlijke aan dit event is de locatie: het hele evenement vindt plaats bij het gloednieuwe distributiecentrum van hoofdspsonsor DPD in Eindhoven. Wereldspelers als Nour El Sherbini, Joelle King, Simon Rosner en Paull Coll zullen naar verwachting komen spelen. De definitieve line-up wordt in maart bekendgemaakt.

De reguliere kaartverkoop is vandaag om 10:00 gestart via dpdopensquash.com en via deze link. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en OP = OP!

Op http://dpdopensquash.com/ vind je meer informatie over het evenement. Deze site wordt de komende maanden nog verder gevuld met alle nieuwe ontwikkelingen rondom het programma! 
 
Alle ontwikkelingen rondom de DPD Open kun je volgen via squash.nl, dpdopensquash.com, en de Facebook-pagina van DPD Open.

Informatie kaartverkoop

Dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 april zijn er twee sessies per dag, een middagsessie en een avondsessie die recht geven op meerdere wedstrijden. Op zaterdag en zondag is er 1 sessie.

Verschil tussen dagkaarten en sessies
Je kunt dagkaarten kopen die je recht geven op beide sessies met alle wedstrijden van die dag. Er zijn ook kaarten vor betreffende sessies, die geven recht op de wedstrijden uit die sessie.
Ben je enthousiast en wil je alle dagen van de DPD Open komen kijken? Dan is wellicht een week kaart voor jou de beste optie. Die geeft je recht om alle sessies en alle dagen van de DPD Open. 

Ticketprijzen
Voor de DPD Open zijn twee verschillende soorten kaarten verkrijgbaar. Standaard en prime. De DPD kent een grote tribune achter de baan. De standaard plekken bevinden zich aan de buitenkant van de tribune. De prime Seats zijn in het midden van de tribune. Kaarten voor standaard plekken zijn verkrijgbaar vanaf 17,50, prime kaarten vanaf 27,50.

« Terug