5 redenen om je in te schrijven voor het DPD NK Jeugd 13 17 23

Algemeen

5 redenen om je in te schrijven voor het DPD NK Jeugd 13 17 23

Op 9 en 10 maart zullen de squashbanen van Squash & Cardiofit Zwolle wederom het strijdtoneel zijn van spannende jeugdwedstrijden die uiteindelijk leiden tot nieuwe jonge nationale kampioenen. Heb je je nog niet ingeschreven voor het DPD NK Jeugd 13 17 23? Gauw doen! En wel hierom:

1.    Gooi naar het kampioenschap

Hoe gaaf zou het zijn als jij de nummer één van jouw leeftijdscategorie wordt? Het DPD NK Jeugd winnen is een mooie stap richting het Nederlands Kampioenschap en is bovendien iets om heel erg trots op te zijn. Laat zien wat je kunt en kijk of je je kan meten aan de andere jeugdtoppers!


2.    Leren van elkaar

Je hoeft natuurlijk niet de allerbeste te zijn om een heel geslaagd NK-weekend te hebben. De kans is er nou eenmaal dat je tegenover een sterkere squashers komt te staan. In dat geval kun je waarschijnlijk veel leren van een spannende en uitdagende match! Op welke punten was hij of zij sterker en hoe kun je in de toekomst beter anticiperen op bepaalde moves?


3.    Een leuke dag

Hoewel iedereen natuurlijk concurrentie van elkaar is op het DPD NK Jeugd, hangt er toch altijd een hele leuke en gezellige sfeer. Je kan de beste jeugdspelers van Nederland in actie zien en er worden ook altijd veel leuke side events georganiseerd. Zo was er bij het NK in januari een bliksemtoernooi, een hardste service challenge en werden spelers verwend met een goedgevulde goodiebag.
 

4. Andere squashers leren kennen

Niets is leuks dan je passie met iemand delen. Speelt niemand van je vrienden? Hoog tijd om wat nieuwe te maken. Op het NK Jeugd kom je leeftijdsgenoten tegen die net als jij graag met onze mooie sport bezig zijn. Ga netwerken, maak nieuwe vrienden en geef elkaar tips.
 

5. Mooi meetpunt

Eindig je nog niet in de top drie? Niks aan de hand. Een NK is een goed moment om te meten waar jij staat in je squashcarrière. Op welk niveau zit je en hoe kun je jezelf verbeteren? Een mooie uitdaging, zeker als je volgend jaar weer doet. Dan wil je natuurlijk absoluut hoger eindigen dan deze keer!

Inschrijven kan tot en met zondag 3 maart. We zien je op het NK!

« Terug