Speelronde 10: Kampioenswedstrijd in DPD Dames Eredivisie 18/19

Algemeen

Speelronde 10: Kampioenswedstrijd in DPD Dames Eredivisie 18/19

Aanstaande vrijdag 15 maart is de laatste speelronde van de DPD Dames Eredivisie. Het kampioenschap is nog steeds niet beslist. Victoria Rotterdam gaat aan de leiding, LetmedoIT Squash Utrecht volgt op 13 punten. Daarmee kan het kampioenschap in theorie nog naar Utrecht gaan.

Wedstrijdprogramma en opstellingen DPD Squash Eredivisie (Dames)

De dames spelen hun wedstrijden op vrijdagavond en starten om 20:00. Bijgaand het wedstrijdprogramma en de opstellingen van de damesploegen voor a.s. vrijdag 15 maart

 

KAMPIOENSWEDSTRIJD

Victoria Rotterdam                                                     vs. LetmedoIT Squash Utrecht

Zoals eerder beschreven zullen deze twee teams in een onderling duel gaan uit maken wie er landskampioen van Nederland wordt. Huidig Landskampioen Victoria verdedigt de titel in eigenhuis tegen Squash Utrecht. De Rotterdammers hebben 3 punten nodig om Squash Utrecht definitief van zich af te schudden. Om het kampioenschap veilig te stellen treed Victoria aan met de nummer 43 van de wereld Tinne Gillis, zij zal het opnemen tegen Judith Diepeveen. De overige wedstrijden gaan op positie twee gaat het tussen Juliette Permentier en Rianne van Mourik. Positie drie tussen kersvers Nederlands Kampioen <17 Lianka Radzyminski en nummer twee van Nederland <23 Megan van Drongelen. De positie vier wedstrijd zal gaan tussen Claudia Sieben en Vivian Dekkers.

 

Zal Utrecht een stunt uithalen en verrassend kampioen worden in het huis van Victoria? Of weet Victoria hun titel te prolongeren?

 

1:           Tinne Gillis                                                       vs. Judith Diepeveen

2:           Juliette Permentier                                       vs. Rianne van Mourik

3:           Lianka Radzyminski                                       vs. Megan van Drongelen

4:           Claudia Sieben                                                vs: Vivian Dekkers

 

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Marco van den Berg

 

Afbouwcombinatie Squash Zwolle                        vs. MeerSquash Hoofddorp

Squash Zwolle neemt het in de laatste thuiswedstrijd op tegen MeerSquash Hoofddorp. Zwolle is dit seizoen uitgespeeld en kan niet meer stijgen of dalen op de ranglijst. MeerSquash Hoofddorp staat het hele seizoen al onderaan, maar hebben nog een kleine kans om van de laatste plek af te komen. Daarvoor moeten de Hoofddorpers wel winnen van Zwolle en Beverwijk verliezen van Ede. Zwolle heeft last van een aantal blessures, Dagmar Vermeulen en Daniek Krukkert moeten verstek laten gaan. Desalniettemin weet Zwolle een goed team op de been te brengen met Natasja Buisman, Daphne Timmer, Wendy Gunther, Emma de Haas van Dorsser. Zij nemen het op tegen Gabi Fritsche, Catlyn van Maas de Bie, Emme-Lotte Boon en Feline Posdijk.

 

1:           Natasja Buisman                                            vs. Gabi Fritsche

2:           Daphne Timmer                                             vs. Catlyn van Maas de Bie

3:           Wendy Gunther                                            vs. Emme-Lotte Boon

4:           Emma de Haas van Dorsser                        vs. Feline Posdijk

 

Squash Ede                                                                    vs. DKTP.IT Max Beverwijk

Ook Squash Ede is net als Zwolle dit seizoen uitgespeeld. Zij zijn geëindigd op de vierde plek achter Zwolle. Max Beverwijk verdedigd de 5de positie met een 8 punten voorsprong op de Hoofddorpers. Squash Ede treedt aan met Milja Dorenbos, Herma Florissen, Suzanne Peters en Gonnie Veldink. Beverwijk komt op bezoek met Sharona Teeling, Karin Geertsma, Joy Half en Paula de Haas.

 

1:           Milja Dorenbos                                              vs. Sharona Teeling

2:           Herma Florissen                                             vs. Karin Geertsma

3:           Suzanne Peters                                              vs. Joy Half

4:           Gonnie Veldink                                               vs. Paula de Haas

 

Alle wedstrijden zijn live te volgen via de DPD Eredivisie livescoring via www.squash.nl. De wedstrijden zullen starten a.s. vrijdag 20:00.

 

Bekijk hier het volledige wedstrijdschema: https://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=B10D0251-3652-4614-8788-22743CD5D3F0&draw=66

« Terug