Het DPD NK Dubbel op 1 & 2 juni wil je niet missen, en wel hierom!

Algemeen

Het DPD NK Dubbel op 1 & 2 juni wil je niet missen, en wel hierom!

Voor het tweede jaar op rij zal het Nederlands Kampioenschap Dubbel plaatsvinden op de banen van Squashtime in Eindhoven.

Na de DPD Open (PSA-toernooi) en het EK <15 en <17 is dit het derde grote evenement in 2 maanden tijd dat zal plaatsvinden in het altijd gezellige Brabantse Eindhoven.
 
'Ieder toernooi heeft zijn eigen dynamiek qua gezelligheid en is een cadeau om te mogen "hosten" voor onze squashcommunitie hier in Squashtime', zegt Sjef van der Heijden (eigenaar Squashtime). 'Maar het DPD NK dubbel heeft wel een heel speciaal plekje in mijn hart, want naast het feit dat dubbelen op een squashbaan een geweldig spel is, is de sfeer die op dit soort toernooien hangt uniek en niet te vergelijken met enig ander toernooi.'
 
Behalve dat er fel gestreden zal worden om diverse nationale titels, zal er ook flink plezier gemaakt worden door de diverse koppels. Het DPD NK Dubbel is hoogstwaarschijnlijk het enige evenement op de SBN-kalender waar dit hand in hand gaat.

Feestavond en gezelligheid

Om het allemaal nog een stukje gezelliger te maken zullen we op zaterdagavond, na de wedstrijden, een feestavond organiseren om onder het genot van een biertje of wijntje de wedstrijden nog eens grondig te evalueren en eventueel de taktieken voor de zondag vast voor te bespreken. Dit alles natuurlijk met een leuk muziekje. De mogelijkheid bestaat om kosteloos te overnachten in het centrum.
 
Heb je jezelf nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel en vergeet ook niet om je clubleden enthousiast te maken. We hopen het record van 154 deelnemers te zullen overtreffen en er een onvergetelijk gezellig weekend van zullen maken.

Klik hier om je in te schrijven!
 

« Terug