Nieuws

Algemeen

Coulisse/Twente Kampioen Dunlop Heren Eredivisie

Coulisse/Twente mag zich een jaar lang de landskampioen noemen. Het team van Bastiaan en Henk Meulenbelt sloeg in 12 wedstrijden 115 punten bij elkaar, 11 meer dan nummer twee Victoria Squash Rotterdam.

Lees meer »

Algemeen

EK landenteams gaat van start!

Vanaf morgen 26 april tot en met 29 april vinden in Helsinki de Europese Kampioenschappen voor landenteams plaats. Vandaag vertrekken zowel de Nederlandse heren als dames om te strijden voor de medailles.

Lees meer »

Algemeen

Veertiende speelronde eredivisie

Lees meer »

Algemeen

Nederlands 19 team behaalt 11e plek op het EK!

Het Nederlands team U19 is elfde geworden op het EK in Lissabon. Het team, bestaande uit Thijs Roukens, Frank Goossens, Tom Schreurs, Fleur Maas en Juliette Permentier, haalde nét niet de top-8.

Lees meer »

Algemeen

Inschrijving NK Dubbel 2017 geopend

De inschrijving voor de NK Dubbel 2017 is geopend!

 

Lees meer »

Algemeen

Nederlanders presteren boven verwachting op individuele EK 19

De Nederlandse jeugd heeft boven verwachting gepresteerd op het EK <19 in Lissabon (Portugal). Vandaag begint het teamtoernooi, waar Nederland onder leiding van Ronny Vlassaks aan deelneemt.

Lees meer »

Algemeen

Squash Utrecht Open Dubbels 2017

De Squash Utrecht Dubbels Open 2017 zijn in aantocht! Doe gezellig met je (vaste) dubbelpartner mee en schrijf je snel in! Behoor jij tot de dubbeltop van squashend Nederland? Wil je oefenen voor het NK Dubbel? Of heb je gewoon zin in een dag vol gezelligheid? Vele redenen om je in te schrijven voor de Squash Utrecht Open Dubbels!

Lees meer »

Algemeen

18e editie HutSpot op punt van beginnen

De 18e editie van het HutSpot toernooi bij Squash Hillegom staat op het punt van beginnen. Vanavond worden de eerste wedstrijden gespeeld van het traditietoernooi dat ook dit jaar met 72 duo's weer helemaal vol zit.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed