Nieuws

Algemeen

Publicatie ALV stukken 30 juni 2018

Voor de ALV van 30 juni staat de stukken online.

KLIK HIER OM NAAR DE STUKKEN TE GAAN.

Zie onderstaand de uitnodiging voor de ALV. De ALV is toegangkelijk voor alle leden van Squash Bond Nederland.

Lees meer »

Algemeen

Word scheidsrechter!

Op 1 juli wordt er weer een scheidsrechterscursus gegeven. De locatie wordt zo centraal mogelijk gekozen , afhankelijk van de woonplaats van degenen die zich gaan inschrijven. Voorkeur heeft wel een squashcentrum.

Lees meer »

Algemeen

Toppers geslaagd voor trainer/coach diploma!

Zondag 10 juni zijn Laurens-Jan Anjema, Bart Ravelli, Thijs van der Pluijm, Frank Goossens, Megan van Drongelen, Bjarni Kemperman, Marcel Hallema, Damian Verkaik en Willem van Meerkerk, geslaagd voor het internationaal erkende WSF level 1 trainer/coach diploma.

Lees meer »

Algemeen

7 vragen aan… Bart Ravelli

Bart Ravelli werd derde tijdens het afgelopen NK Squash en hij speelde al diverse EK’s en WK’s. Hoe is hij zo goed geworden? Wij stelden hem zeven vragen.

Lees meer »

Algemeen

Uitnodiging ALV 30 Juni

Beste Leden,

Hierbij nodigen wij u uit de Algemene Ledenvergadering van Squash Bond Nederland bij te wonen.

Lees meer »

Algemeen

Extra toernooi Dunlop squash circuit

Op zaterdag 30 juni as zal er op de squashbanen van het Frans Otten Stadion een zomereditie van de DUNLOP tour plaatsvinden

Lees meer »

Algemeen

Fleur Maas naar Olympische Spelen voor jeugd

Het Nederlandse squashtalent Fleur Maas is uitverkozen om deel te nemen aan de Jeugd Olympische Spelen die in oktober 2018 plaatsvinden in het Argentijnse Buenos Aires. De zestienjarige Maas behoort tot een delegatie van 36 jeugdspelers uit 27 verschillende landen die later dit jaar de squashsport ‘vertegenwoordigen’ tijdens het grootste multi-sport evenement ter wereld voor junioren.

Lees meer »

Algemeen

Waarom is Egypte zo’n grootmacht in squash?

Het zal je vast weleens opgevallen zijn: aan internationale toernooien doen altijd érg veel Egyptenaren mee. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen is de top 3 van de PSA-ranking volledig bezet door Egyptenaren. Op een paar andere landen na (Frankrijk, Nieuw-Zeeland en Duitsland bij de heren en Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Zwitserland en Maleisië bij de dames) domineren ze ook de top 10. Hoe komt dat? Wij gingen op onderzoek uit.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed