Nieuws

Algemeen

Sensationele speelronde in de DPD Eredivisie. Victoria nieuwe koploper.

De 12de speelronde van de DPD Heren Eredivisie is er een om te onthouden. In plaats van de verwachtte titanenstrijd om de koppositie tussen Drachten, Rotterdam en Twente is er een nieuwe wending. Victoria Rotterdam is de lachende derde van de 12de speelronde. Coulisse/Twente had personele problemen en kon daardoor geen speelgerechtigd team op de been brengen. CS Drachten/ Froconsur had last van kampioenskoorts in Amsterdam en ging onderuit tegen de nummer 7 uit de Eredivisie en verliest daarmee de koppositie aan Victoria. Lees hieronder alle wedstrijdverslagen. 

Lees meer »

Algemeen

Organisatie DPD NK Masters komende 2/3 jaar naar MeerSquash Hoofddorp

SBN heeft de organisatie van het DPD NK Masters 2019, 2020 en 2021 toegekend aan MeerSquash in Hoofddorp. Het jaarlijkse evenement voor spelers van 35 jaar en ouder bepaalt wie zich een jaar lang Nederlands Kampioen mag noemen in één van de diverse masters categorieën.

Lees meer »

Algemeen

UPDATE: Voorbeschouwing 12 DPD Heren Eredivisie 2018-2019

UPDATE 24-4-2019 18:12: Komende woensdag is het alweer tijd voor de twaalfde speelronde van de DPD Heren Eredivisie. Welke wedstrijden mag je hierbij zeker niet missen?

Lees meer »

Algemeen

In Memoriam: Roel Tolner (1947-2019)

Met droefheid heeft Squash Bond Nederland kennis genomen van het overlijden van Roel Tolner. 

Roel was een markante leermeester binnen de squashsport en bovendien bij velen zeer geliefd. Zijn optimisme en zijn visie op de sport waren vernieuwend en bovenal positief ingestoken, zoals alleen hij dat kon.

In 2005 ontving hij voor zijn verdienste in het trainersgilde de Jonah Barrington Award.

 

Dank voor alles wat je hebt gedaan voor onze mooie sport.

Rust zacht lieve Roel

 

Lees meer »

Algemeen

Drievoudig wereldkampioen Ramy Ashour stopt

Egyptenaar Ramy Ashour, die drie keer wereldkampioen is geworden, heeft aangekondigd te stoppen met squash. Ashour, bekend als ‘The Artist’, wordt gezien als een van de meest getalenteerde squashers ooit en heeft 21 maanden lang op PSA-1 gestaan tussen 2010 en 2013.

Lees meer »

Algemeen

Heeft joggen voordelen voor squashers?

Veel squashsers zullen na een bepaald punt (vaak is dat na een verlies) besluiten om fitter te worden om beter te gaan presteren op de squashbaan. Voor veel mensen is het echter moeilijk om te weten waar ze moeten beginnen. Joggen of hardlopen is dan een toegankelijke en voor de hand liggende optie, maar heeft dit daadwerkelijk voordelen voor squashers?

Lees meer »

Algemeen

Byrtus en Tyma winnen EK onder de 19

De Tsjechische Victor Byrtus en de Poolse Karina Tyma gaan bij het EK onder de 19 met de individuele kampioentitels naar huis, bij respectievelijk de jongens en meisjes. Gisteren wonnen beide squashers hun finales glansrijk met 3-0.

Lees meer »

Algemeen

Schrijf je in voor WSF Level 2 Trainer/Coach

Van 23 tot en met 26 mei vindt er o.l.v. Ronny Vlassaks en Alex Kramer een WSF Level 2 Trainer/Coach Opleiding plaats bij MAX Beverwijk.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed