Nieuws

Algemeen

Voorbeschouwing 8 DPD Dames Squash Eredivisie 18-19

Aanstaande vrijdag 15 februari start de achtste ronde van de DPD Dames Squash Eredivisie. De tweede helft van het seizoen staat op het punt om te beginnen.

Lees meer »

Algemeen

DPD NK Squash: Schweertman en Van der Heijden pakken weer de kampioenstitel

Afgelopen donderdag ging het DPD NK Squash 2019 van start. Vier dagen lang werd er in de categorieën Dames A-B-C-D en Heren A-B-C-D hard gestreden om de kampioenstitels. Dit jaar waren er geen verrassende kampioenen: net als in 2018 gingen Piëdro Schweertman en Milou van der Heijden er met de eerste plaats in de A-klasse vandoor. 

Lees meer »

Algemeen

5 redenen om je in te schrijven voor het DPD NK Jeugd 13 17 23

Op 9 en 10 maart zullen de squashbanen van Squash & Cardiofit Zwolle wederom het strijdtoneel zijn van spannende jeugdwedstrijden die uiteindelijk leiden tot nieuwe jonge nationale kampioenen. Heb je je nog niet ingeschreven voor het DPD NK Jeugd 13 17 23? Gauw doen! En wel hierom:

Lees meer »

Algemeen

De genomineerden voor de Adri van Noort Award 2019

Lees meer »

Algemeen

Farag en El Tayeb bevestigen deelname DPD Open

 

 

De Egyptische squashers Ali Farag en Nour El Tayeb hebben hun deelname bevestigd aan de DPD Open Squash dat van 9 t/m 14 april 2019 plaatsvindt in Oirschot en Eindhoven.

 

Lees meer »

Algemeen

DPD NK Squash start morgen!

Morgen is het zover: het DPD NK Squash 2019! Dit vier dagen durende toernooi vindt plaats in Amsterdam. Er wordt gespeeld in acht categorieën: Dames A, Heren A, Dames B, Heren B, Dames C, Heren C, Dames D, Heren D.

Lees meer »

Algemeen

Van der Heijden naar plek 31 op PSA World Ranking

Milou van der Heijden (PSA-31) is gestegen naar een 31e plek op de PSA World Ranking. In november vorig jaar haalde ze met een 34e plek haar hoogste notering ooit, maar die overstijgt ze drie maanden later met drie plekken.

Lees meer »

Algemeen

Top-3 wint in DPD Heren Eredivisie 2018-2019

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed