Nieuws

Algemeen

Dag 2 NK Masters: spannende finales en positieve geluiden

Ondanks de uitdagende weersomstandigheden konden we vandaag vrijwel volledig aan dag twee beginnen. Nog wat laatste poulewedstrijden, en op naar de finales! De meeste finales waren lekker spannende 4- of 5-setters. Rond half 6 konden de volgende Nederlandse kampioenen gekroond worden:

Lees meer »

Algemeen

Dag 1 NK Masters: goede sfeer en mooie wedstrijden

Vanmiddag barstte het Mastersgeweld los bij ‘MeerSquash. Met ruim 50 deelnemers uit het hele land was het een gezellig drukte. In een zeer sportieve sfeer werden de eerste poulewedstrijden, kwalificatie en eerste rondes afgewerkt. Er werd veel gelachen en hard gewerkt op de baan, lekker bijgepraat aan de bar, en fair geteld naast de baan. Precies zoals een Masters toernooi hoort te zijn!

Lees meer »

Algemeen

Nieuwe contributiebedragen 2018 vastgesteld


Op 25 november 2017 is heeft de Algemeen leden vergadering (ALV) plaatsgevonden van SBN. In
deze vergadering zijn de aangekondigde en vooraf gepubliceerde voorstellen voor de
contributieaanpassing besproken en na aanpassing vastgesteld door de vergadering. De
aanpassingen zijn essentieel om de begroting op orde te krijgen. Hieronder staan de belangrijkste
wijzigingen en wat de contributiebedragen zijn voor 2018.

Lees meer »

Algemeen

Ronde 5 Dunlop Eredivisie 2017-2018

Morgenavond is het ook een heerlijk avondje na sinterklaasavond in de Dunlop Eredivisie waar speelronde 5 gespeeld zal worden.

Hieronder volgen de opstellingen:

Lees meer »

Algemeen

Het Squash Utrecht Nieuwjaarstoernooi 2018

Het Squash Utrecht Nieuwjaarstoernooi 2018 komt er weer aan! Op zaterdag 6 januari zal weer het befaamde toernooi gespeeld worden, met daarna ongetwijfeld hét feest van het jaar.

Lees meer »

Algemeen

TMG Alphen een succes met 82 deelnemers

Afgelopen zondag 26 november hebben maar liefst 82 jeugdtoppers gespeeld met het tweede TMG toernooi van het seizeon. Met veel nieuwe jeugd in de Mini’s en Rookies kunnen we tevreden terugkijken op dit toernooi. Naast het toernooi kon iedereen ook kennismaken met de nieuwe interactieve squashbanen van het squashcentrum Nieuwe Sloot, hier werden ook nog enkele records gebroken door de TMG toppers!

Lees meer »

Algemeen

NK Masters: Laatste kans inschrijving

De NK Masters vinden dit jaar op 9-10 december bij ‘MeerSquash in Hoofddorp plaats. Wij zouden het leuk vinden als de 35-plussers massaal meedoen, en nodigen je uit je in te schrijven via www.toernooi.nl. Dat kan nog deze week; de inschrijving sluit op zondag 3 december om 23.59 uur.

Lees meer »

Algemeen

Verslag Dutch Open Masters 2017

The place to be: Victoria Squash Rotterdam. Op donderdag 16 november arriveerden de eersten van totaal 52 spelers voor de Dutch Open Masters.

Een grote groep spelers uit Wales, Zwitserland, Duitsland, België en Italië. Tevens spelers uit Kroatië en zelfs eentje uit India!

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed