Nieuws

Algemeen

DPD SBN Eerste Divisie: Update 2

Seizoen 2018-2019 is voor de Eerste Divisie Heren anders gestart dan voorgaande jaren. Er wordt niet gespeeld met TOP/DOWN-poules, maar met één grote poule. Dit resulteert erin dat er maar liefst 19 teams meedoen in de een na hoogste divisie van Nederland.

Lees meer »

Algemeen

CS Drachten/Froconsur nieuwe koploper DPD Eredivisie

CS Drachten/ Froconsur mag zich na gisteravond de koploper van de DPD Squash Eredivisie noemen. Na een krappe overwinning op Squash City behaalde de ploeg voldoende punten om Coulisse/Twente voorbij te gaan. De ploeg uit Drachten staat daardoor dit seizoen voor de tweede keer op kop. Coulisse/Twente heeft voor het eerst sinds 20 december 2017 verloren en daarmee komt er een einde aan de recordreeks van maar liefst elf overwinningen op rij van Coulisse/Twente

Lees meer »

Algemeen

Nog 2 weken om je aan te melden voor de Portugese Masters (GP)

18 tot en met 20 januari 2019 vindt in Porto (Portugal) de Oporto Squash Masters 2019 plaats. Wil jij als master hieraan meedoen? Je kan je nog inschrijven tot vrijdag 28 december.

Lees meer »

Algemeen

Voorbeschouwing 5 DPD Dames Squash Eredivisie 18-19

Aanstaande vrijdag 14 december start de vijfde ronde van de DPD Dames Squash Eredivisie om te bepalen wie de officieuze Winterkampioen wordt. Na vier speelrondes staat LetmedoIT Squash Utrecht nog ongeslagen bovenaan maar treft de landskampioen van de afgelopen drie jaar Victoria Rotterdam. De Dames spelen hun wedstrijden op vrijdagavond en starten om 20:00. Bijgaand het wedstrijdprogramma en de opstellingen van de damesploegen voor a.s. vrijdag 12 december.

Lees meer »

Algemeen

NK Rookies nieuwe categorie bij DPD NK 11, 15, 19

Op 12 en 13 januari staat alweer het eerste Nederlands Kampioenschap op de kalender. Met 2018 dan nog in ons achterhoofd wordt er alweer flink gestreden om de felbegeerde Jeugdtitels in de leeftijdsklassen <11, <15 en <19. Komende editie is er een nieuw kampioenschap de NK Rookies. Speciaal voor deelnemers die mee willen doen aan een leuk toernooi en een Nederlands Kampioenschap op hun eigen niveau i.p.v. leeftijd.

Lees meer »

Algemeen

12 ‘masters’ gekroond tot Nederlands Kampioen

Het afgelopen weekend streden een kleine zestig deelnemers om de nationale squashtitels voor spelers boven de 35 jaar. Verdeeld over leeftijdscategorieën van 35+ tot en met 70+ (steeds met vijf jaar verschil) gingen spelers van ongeveer dezelfde leeftijd de sportieve strijd met elkaar aan tijdens de DPD NK Masters bij ‘MeerSquash in Hoofddorp. Het leverde prachtige confrontaties op, veel sportiviteit en gezelligheid, en waarschijnlijk ook wel de nodige (spier)pijntjes. Al met al absolute reclame voor de squashsport! 

Lees meer »

Algemeen

Voorbeschouwing 5 DPD Heren Squash Eredivisie 18-19

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport! Wil jij dus deze toppers zelf in actie zien kijk dan snel naar het wedstrijdprogramma en de opstellingen van de aanstaande speelronde.

Lees meer »

Algemeen

Het Squash Utrecht Nieuwjaarstoernooi 2019

Op zaterdag 5 januari is het weer zover: het Squash Utrecht Nieuwjaarstoernooi! Proostend zullen we 2019 inluiden met een gezelligheidstoernooi waar iedereen van harte welkom is met een spetterend feest als afsluiting. Dit jaar hebben we als thema Fantasy.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed