Nieuws

Algemeen

DPD SBN Eerste Divisie Heren: update 1

Seizoen 2018-2019 is voor de Eerste Divisie Heren anders gestart dan voorgaande jaren. Er wordt niet gespeeld met TOP/DOWN-poules, maar met één grote poule. Dit resulteert erin dat er maar liefst 19 teams meedoen in de een na hoogste divisie van Nederland.

Lees meer »

Algemeen

De toekomst van squash in Nederland: denk jij ook mee?

De squashbond is volop in beweging en werkt o.a. hard aan een toekomstbestendig lidmaatschapsmodel. Dit doen we graag samen met de belangrijkste stakeholders: de squashcentra, verenigingen en natuurlijk de spelers zelf. Draag jij de squashsport een warm hart toe, en wil je meedenken over hoe SBN het beste kan bijdragen aan een gezond squashklimaat in Nederland? Dan ben je van harte welkom op 31 oktober van 19:00-21:00 uur op het bondsbureau in Amersfoort.

Lees meer »

Algemeen

Geslaagde WSF Level 1 Cursus in Drachten

Zondag 23 september zijn Ruben Altena, Marchel Bardis, Marco Bennes, Nick Kamperman, Clarissa Kleinhuis, Ishmael Mubure, Jeroen Mulderij, Braihim Patje, Leon Starrenburg, Sipke Wiersma geslaagd voor het internationaal erkende WSF level 1 trainer/coach diploma.
 

Lees meer »

Algemeen

CS Drachten/Froconsur aan de leiding in de DPD Squash Eredivisie

Gisteren is de DPD Heren Eredivisie van start gegaan. Met 4 wedstrijden op het programma was het direct volop topsquash in de Nederlandse Squash Centra. De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport! Een aantal van deze toppers als Simon Rosner (PSA#5), Grégoire Marche (PSA#31) en Youssef Soliman (PSA#37) kwamen in de eerste speelronde direct in actie.

Lees meer »

Algemeen

Fleur Maas in Argentiniƫ voor squash als 'showcase sport' op Youth Olympic Games - blog 2

Het Nederlandse squashtalent Fleur Maas is uitgekozen om deel te nemen aan de Jeugd Olympische Spelen in het Argentijnse Buenos Aires. De zestienjarige Maas behoort tot een delegatie van 36 jeugdspelers uit 27 verschillende landen die de squashsport ‘vertegenwoordigen’ tijdens het grootste multi-sport evenement ter wereld voor junioren. Hoe ziet dat eruit? Lees hier haar verslag!

Lees meer »

Algemeen

Squash Zwolle pakt de koppositie in DPD Dames Eredivisie

Afgelopen vrijdag 12 oktober was de tweede ronde van de DPD Dames Squash Eredivisie en kende direct een topwedstrijd tussen de Afbouwcombinatie Squash Zwolle en Victoria Rotterdam. Daarnaast speelde DKTP-it/ Max Beverwijk en MeerSquash Hoofddorp ook tegen elkaar, beide teams hebben in de eerste wedstrijd verloren en gingen opzoek naar de eerste overwinning van het seizoen. Ook Squash Ede was nog opzoek naar de eerste overwinning en nam het op tegen LetmedoIT Squash Utrecht die na hun uitoverwinning in Beverwijk de volgende uitzege wilden pakken.

Lees meer »

Algemeen

Voorbeschouwing 1 DPD Heren Squash Eredivisie 18-19

In navolging van de DPD Dames Eredivisie start aanstaande woensdag 17 oktober ook de DPD Heren Squash Eredivisie. Om 19:30 zal de eerste bal geslagen worden op weg naar het kampioenschap waar dit seizoen 8 teams om zullen gaan strijden. Lees hier de voorbeschouwing. 

Lees meer »

Algemeen

Fleur Maas in Argentiniƫ voor squash als 'showcase sport' op Youth Olympic Games

Het Nederlandse squashtalent Fleur Maas is uitgekozen om deel te nemen aan de Jeugd Olympische Spelen in het Argentijnse Buenos Aires. De zestienjarige Maas behoort tot een delegatie van 36 jeugdspelers uit 27 verschillende landen die de squashsport ‘vertegenwoordigen’ tijdens het grootste multi-sport evenement ter wereld voor junioren. Hoe ziet dat eruit? Lees hier haar verslag van de eerste dagen.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed