Algemeen

Algemeen

Einde Regular: Laatste kans inschrijven NK Squash

Wil jij je kunnen meten met de allerbeste op jouw niveau? Het NK Squash is de uitgelezen kans om dat te realiseren. Schrijf je z.s.m. in! De Early bird en Regular campagne is afgelopen! Schrijf je nu in voor de late bird inschrijving, wees er snel bij voordat je de inschrijving sluit.

Lees meer »

Algemeen

Dunlop Pre Nationals - Schrijf je in!

Volgende week zaterdag wordt wederom de Dunlop Pre Nationals georganiseerd in het Frans Otten Stadion Amsterdam. Het evenement, is er voor de beginnende, gevorderde en top wedstrijdsquasher en belooft een succes te worden. De Pre Nationals wordt ook wel gezien als de ideale voorbereiding op het NK Squash wat van 6 - 9 februari georganiseerd wordt eveneens bij het Frans Otten Stadion. Wacht dus niet langer en schrijf je in voor de Dunlop Pre Nationals!

Lees meer »

Algemeen

EYE TOERNOOI WESTVLIET DEN HAAG

A.s. zaterdag wordt  het derde EYE toernooi bij  Westvliet Den Haag georganiseerd. Westvliet is een mooi en ruim opgezet centrum met een gezellige horecaruimte. De teller staat nu al op bijna 70  deelnemers en de heren B, C en D zitten al bijna op het maximale aantal van 16 deelnemers. Dus wacht niet te lang met inschrijven als je wilt meedoen. Woensdag sluit de inschrijving.

Lees meer »

Algemeen

Damming en Maas de beste op NK Jeugd

Squash Almere en Squash Bond Nederland mogen terug kijken op een zeer geslaagd NK JeugdAfgelopen twee dagen werd er in Almere gestreden om de eerste Nederlandse Titels van 2020.

Lees meer »

Algemeen

Terugblik op dag NK Jeugd 11, 15, 19 2020

Het NK Jeugd <11, <15, <15 kan de balans op maken na de eerste dag. Het NK met in totaal 70 deelnemers uit de verschillende categorieën> wordt gespeeld bij Squash Almere. Ondanks vele spannende uitslagen, zijn er op de Jongens <19 na geen grote verrassingen. Bij de Jongens <19 waren alle kwartfinales beslist in 4 games. Daarin wisten Stan Al en Sam Gerrits te verrassen t.o.v. Sebastiaan Hofman en Tom Schreurs.

Lees meer »

Algemeen

Inschrijving NK Jeugd 11, 15, 19 bijna gesloten

Aanstaande weekend op 11  & 12 januari 2020 worden bij Squash Almere de  Nationale jeugdkampioenschappen  gehouden voor de categorieën onder de 11, 15 en 19 jaar. Alsmede de speciale categorie Rookies. Morgen sluit de inschrijving, dus wil je nog deelnemen vergeet dan niet vandaag in te schrijven.

Lees meer »

Algemeen

Almere maakt zich op voor NK Jeugd, schrijf je nu in!

Op 11 & 12 januari 2020 zullen de squashbanen van Squash Almere wederom het strijdtoneel zijn van fantastische jeugdwedstrijden die uiteindelijk leiden naar nieuwe of huidige Nationale jeugdkampioenen (<11, <15, <19).

 

Lees meer »

Algemeen

Bondsbureau gesloten tijdens de feestdagen

De Squash Bond is tijdens de feestdagen gesloten. Hieronder ziet u hoe en wanneer wij weer bereikbaar zijn.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed