Algemeen

Algemeen

Een groot feest bij de TMG DPD Grand Final

Afgelopen zondag was het zover! Na acht TMG DPD toernooien dit seizoen werd het tijd voor de grote afsluiting, namelijk de TMG DPD Grand Final in het Frans Otten. Hier worden niet alleen de bekers voor het toernooi uitgereikt, maar krijgen ook de spelers, die een seizoenlang het beste op de TMG Ranking hebben gepresteerd, een prijs. Deze spelers ontvingen de grote wisselbekers, waar zij een jaar lang van mogen genieten. Met 75 TMG’ers in alle categorieën, een funcourt en veel gezelligheid werd de TMG DPD Grand Final een fantastisch toernooi en een groot feest.

Lees meer »

Algemeen

Publicatie vergaderstukken ALV | 29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni vindt de Algemene Leden Vergadering van Squash Bond Nederland plaats. De vergaderstukken voor de komende editie zijn vanaf nu gepubliceerd.

Klik hier voor de gepubliceerde stukken

Lees meer »

Algemeen

Hoe blijf je fit in de zomer?

Nu het reguliere squashseizoen er bijna op zit en de zomer voor de deur staat, kiezen sommige squashers ervoor om het racket aan de kant te leggen en te gaan genieten van het mooie weer. Om tijdens de zomer fit te blijven en je alvast te kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen, selecteerden wij twee alternatieve zomertrainingen voor squashers:

Lees meer »

Algemeen

Recordaantal inschrijvingen DPD Dutch Junior Open 2019

Maar liefst 528 deelnemers van over de hele wereld hebben zich ingeschreven voor de komende editie van het DPD Dutch Junior Open. Het toernooi, dat zal plaatsvinden van 11 juli tot en met 14 juli, wordt als afsluiter van het internationale jeugdcircuit gezien en groeit in populariteit onder de jonge en talentvolle squashspelers.

Lees meer »

Algemeen

Uitnodiging en agenda ALV 29-06

Aan de leden van Squash Bond Nederland: 
 
Hiermee nodigen wij u uit voor de  Algemene Ledenvergadering Squash Bond Nederland. 
 
Datum:  29 juni 2019

Aanvang:  11.00 uur

Locatie:  Racketcentrum Houten    Pelmolen 7     3994 XX Houten 
 

Lees meer »

Algemeen

Datum DPD NK Masters vastgesteld op 26 en 27 oktober

Net als vorig jaar ligt de organisatie van de DPD NK Masters in de handen van 'MeerSquash Hoofddorp. Zij bracht het toernooi de afgelopen twee edities nieuw elan bij door, onder andere, een ouderwets gezellige sfeer en persoonlijke promotie te creëren.

Lees meer »

Algemeen

HERINNERING: Opleiding tot scheidsrechter, zaterdag 29 juni 2019, Frans Otten Stadion Amsterdam

Volgend seizoen/jaar zullen er weer allerlei mooie (top) wedstrijden in Nederland worden gespeeld, bijvoorbeeld het EK<19! Om al deze wedstrijden veilig, eerlijk en sportief te laten verlopen zijn er scheidsrechters nodig. Voldoende scheidsrechters. En die zijn er nu nog niet!

Lees meer »

Algemeen

Milou van der Heijden pakt twee titels op DPD NK Dubbel 2019

Op de banen van SquashTime was Milou van der Heijden het afgelopen weekend de grote winnares. Samen met zus Nikki van der Heijden wist Milou van der Heijden de titel bij de Dames Elite te pakken door in de finale Marieke Akkerman en Fleur Maas te verslaan. In de finale van de Mix Elite was zij, samen met jeugdtalent Rowan Damming, te sterk voor zus Nikki en broer Dylan Bennett. Bij de Heren Elite pakten Tom Hoevenaars en Nico Piek, na een spannende wedstrijd tegen Nick Kuys en Tom Lucas, de nationale dubbel titel. 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed