Organisatie NK Jeugd -23 in Zwolle verheugd met hoofdsponsor Dunlop

Algemeen

Organisatie NK Jeugd -23 in Zwolle verheugd met hoofdsponsor Dunlop

De organisatie is zeer content met de samenwerking die het aangaat met DUNLOP. Hierdoor kunnen een  leuke extra’s worden georganiseerd voor de jeugdspelers. Toernooipromotor Thony Schwab en centrummanager Dagmar Vermeulen konden Dunlop accountmanager, Theo Tempelmans en  Jeroen Heijblom, Productmanager DUNLOP Indoor Sports Europe snel overtuigen on het NK event te ondersteunen. De intentie is om een meerjarige samenwerking aan te gaan. Door o.a. de steun van DUNLOP kunnen organisatoren Thony Schwab en Dagmar Vermeulen extra activiteiten bieden tijdens het toernooi en de deelnemers een leuke surprise geven.

 

Zo krijgt ieder deelnemer :

een Limited DUNLOP NK shirt t.w.v. 17,50, een Goody Bag met vele leuke hebbedingetjes, een INOVIT bidon met sportdrank,  een Labello balsemstick en er kan nog meer bijkomen…….

Er zullen leuke activiteiten zoals ; De DUNLOP hardste service Challenge, DUNLOP Bliksemtoernooi  en de DUNLOP Ballenkanon game. Met alle activiteiten kun je interessante sportprijzen winnen.  GRATIS VERLOTING na de prijsuitreiking met leuke prijzen zoals; DUNLOP racket, sporttas, rugtas, PEC ZWOLLE toegangskaarten, TMG deelnemersbonnen en nog veel meer.

Voordelige hotel overnachting voor degene die ver moeten reizen

Via onze sponsor LUMEN Hotel & Events kun je voordelig een overnachting boeken. Het Hotel is vijf minuten rijden van het squashcentrum. Een één- of tweepersoon kamer, voor maar € 59,- per nacht, exclusief ontbijt en 0,60 cent verblijfsbelasting. Dat is maar € 30,05 p.p. en de mogelijkheid om voor een meerprijs een derde bed te plaatsen. Ontbijt per persoon is € 15,-. Je kunt boeken o.v.v. het NK Squash Jeugd

VERLIEZERS WINNEN OOK !

Een belangrijke doelstelling is om de groep jeugdsquashers die niet voor een NK titel gaan, te bewegen om mee te doen. Ervaring opdoen is belangrijk, maar ook kijken naar de top jeugdsquashers is leerzaam. En om die vaak nog jonge groep te stimuleren om mee te doen, zijn er bij een aantal categorie-verliezerronden gave DUNLOP rackets beschikbaar voor de winnaars van deze verliezerronden. Dus een mooie prijs die je kunt winnen.

UPDATES EN SQUASHNIEUWTJES

Op Facebook en  Instagram  via Promotie Jeugdsquash wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van nieuws en wetenswaardigheden over het NK Jeugd.

DOE MEE EN SCHRIJF JE IN   !!!

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=3444BFB7-1168-4F05-91C0-332D769FC078

 

« Terug