Nominering voor Adri van Noort Award

Algemeen

Nominering voor Adri van Noort Award

Squash clubs, bestuurders en squashers worden gevraagd vrijwilligers aan te melden voor de jaarlijkse "Adri van Noort Award". De deadline voor aanmelding is vrijdag 25 januariOp zondag 10 februari 2019 de finale dag van het NK senioren wordt de "Adri van Noort vrijwilliger van het jaar Award" uitgereikt rondom de finales.

 

De vrijwilliger van het jaar is een squashliefhebber die een langere periode uitzonderlijke verdiensten voor de squashsport in Nederland heeft (gehad) door :

- het inspireren van de squashwereld op verscheidene vlakken of

- het op een bijzondere wijze de squashsport in Nederland of Iinternationaal op de kaart te zetten of

- nuttig en lofwaardig optreden ten behoeve van de squashsport in het algemeen en de squashsport in Nederland in het bijzonder

 

De commissie voor het uitreiken van de Awards bestaat uit Roelof de Vries (voorzitter Euregio Squash), Marc Veldkamp (Oud-directeur SBN), Marten van der Mark (Hoofdredacteur Squashlife) en Thony Schwab (Manager Squash Almere). Uit de aanmeldingen worden op basis van bovengenoemde criteria twee weken voor de NK drie vrijwilligers genomineerd. Op de finale dag van het NK wordt de winnaar bekend gemaakt.

Genomineerden vorig jaar waren: Marco van den Berg, Sipke Wiersma en Brenda Scheurs & Karen Maas (Winnaars)

 

Kandidaten kunnen met begeleidende motivatie tot vrijdag 25 januari aangemeld worden bij wedstrijdsport@squashbond.nl

« Terug