Organisatie DPD NK Masters komende 2/3 jaar naar MeerSquash Hoofddorp

Algemeen

Organisatie DPD NK Masters komende 2/3 jaar naar MeerSquash Hoofddorp

SBN heeft de organisatie van het DPD NK Masters 2019, 2020 en 2021 toegekend aan MeerSquash in Hoofddorp. Het jaarlijkse evenement voor spelers van 35 jaar en ouder bepaalt wie zich een jaar lang Nederlands Kampioen mag noemen in één van de diverse masters categorieën.

Vanuit het SBN-evenementen beleid heeft SBN in januari een bidprocedure gestart voor het DPD NK Masters. MeerSquash heeft als enige een bid ingediend bij SBN. Op basis van het bid en het de voorgaande edities is het evenement aan MeerSquash Hoofddorp toegekend. ‘’SBN wil graag dank uiten voor het indienen van het bid. Zonder belangstellende centra is SBN niet instaat om dergelijke evenementen te organiseren’’, aldus SBN.

De organisatie van de DPD NK Masters ligt, net als de voorgaande editie, in handen van MeerSquash Hoofddorp. Zij bracht de vorige twee edities van het NK Masters nieuw elan bij, onder andere door het creëren van een ouderwets gezellige sfeer en persoonlijke promotie. “Wij zijn zeer verheugd met het feit dat wij ook de komende jaren de NK Masters mogen organiseren. Het toernooi kenmerkt zich door de ongedwongen maar gezellige sfeer.”, aldus Marten van der Mark van MeerSquash.

« Terug