WSF Coach Level 2 weekend groot succes

Algemeen

WSF Coach Level 2 weekend groot succes

Na twee succesvolle WSF Coach Level 1 cursussen in 2018, kregen de geslaagden van deze cursus vorig weekend voor het eerst een kans om een WSF Coach Level 2 in Nederland te volgen. Ook een aantal coaches met een Nederlands trainers diploma grepen het weekend aan, om na een dag bijspijkeren, mee te kunnen doen aan de WSF 2.

 

 

Na drie dagen vol met theorie en het toepassen daarvan op de baan, was het op zondag tijd voor het examen. En met succes! Vijf van de zeven deelnemers, waaronder een coach uit Paderborn, hebben het praktijkexamen volbracht en zullen binnenkort de aanvullende opdracht inleveren. Hierna mogen zij zichzelf WSF 2 coach noemen. In totaal zijn er dan negen coaches met minimaal WSF 2 niveau in Nederland actief. Onder deze negen coaches zijn er zelfs twee opgeleid tot niveau 3.

 

Ronny, Rutger, Jan en Alex kijken met veel plezier terug op de WSF 2 cursus. Ook willen ze graag de coaches en Max Sport Beverwijk bedanken voor de gastvrijheid en het inspirerende en gezellige weekend.

 

Natuurlijk is Squash Bond Nederland alweer bezig om de volgende WSF cursussen te organiseren. Meer informatie hierover komt later in de nieuwbrief en op de website te staan. Wil je in de toekomst graag meedoen aan een van deze WSF cursussen? Laat het ons weten via wedstrijdsport@squashbond.nl.

 

Tot snel bij een van de coach cursussen!

« Terug