Een groot feest bij de TMG DPD Grand Final

Algemeen

Een groot feest bij de TMG DPD Grand Final

Afgelopen zondag was het zover! Na acht TMG DPD toernooien dit seizoen werd het tijd voor de grote afsluiting, namelijk de TMG DPD Grand Final in het Frans Otten. Hier worden niet alleen de bekers voor het toernooi uitgereikt, maar krijgen ook de spelers, die een seizoenlang het beste op de TMG Ranking hebben gepresteerd, een prijs. Deze spelers ontvingen de grote wisselbekers, waar zij een jaar lang van mogen genieten. Met 75 TMG’ers in alle categorieën, een funcourt en veel gezelligheid werd de TMG DPD Grand Final een fantastisch toernooi en een groot feest.

Mini’s

Bij de Mini’s waren dit keer zestien deelnemers aanwezig. Bijna de hele top vier wist de halve finale te bereiken. Alleen Tristan van Passel wist in de eerste ronde van de 4e geplaatste Sascha Steps te winnen. Tristan van Passel won vervolgens ook van Jaden Dally en mocht zich na een finale tegen Tobias Harris de kampioen van de Mini’s noemen en Tobias was de trotse winnaar van het zilver. In een spannende wedstrijd om het brons liet Matteo van de Burg liet dat hij goed in vorm was. Hij won met 3-1 en pakte daarmee het brons. Sascha Steps won de Plate.

Rookies

Net als bij de Mini’s waren er bij de Rookies ook zestien TMG’ers aanwezig. Fenna Wijman wist haar winning streak van de afgelopen twee toernooien te vast te houden en pakte opnieuw goud door in de finale te winnen van Erica Blonk met 3-0. Niklas Pantazidis is terug van weggeweest, won in een spannende wedstrijd met 3-1 van Katarina Machalova en nam het brons mee naar Duitsland. Sebastian van den Burg won de Plate.

Beginners

De Beginners werden dit keer door elf spelers vertegenwoordigd. Tristan Keneen liet tijdens het toernooi zien dat hij enorme stappen heeft gemaakt. De zesde positie was het hoogst behaalde dit seizoen, maar daar bracht hij tijdens dit toernooi verandering in. Door de finale van Elcke Mols te winnen met 3-1 pakte hij het goud. Meike van Dalen versloeg Bram van Bemmel met 3-0 en kreeg het brons. Pier Kraus won knap de Plate.

Gevorderden

Dit keer waren er negen Gevorderden van de partij in Amsterdam. De grootste verrassing van dit toernooi was Brian Daalhuizen. Brian was 5/9 geplaatst, maar behaalde de finale, waarin hij uitkwam tegen Milan Roks. De eerst geplaatste Milan had het enorm zwaar in de finale maar won uiteindelijk toch heel knap met 3-2 van Brian. Victor Santos de Freitas won met 3-1 van Ian Trouwborst in de strijd om het brons. Annamaria Machalova won de Plate.

Elite

Bij de Elite waren dit keer elf TMG’ers waaronder ook twee meiden. De top 4 van de Elite kwam relatief gemakkelijk in de halve finales. Rowan Damming speelde een bloedstollende wedstrijd tegen Knut Hogervorst in de halve finale. Rowan wist deze wedstrijd nipt te winnen met 3-2 en behaalde daarmee de finale. Daar stond Sam Gerrits op hem te wachten, na een 3-1 winst over Lars Rustenburg. Rowan won uiteindelijk van Sam met 3-1 en pakte daarmee het goud. Knut Hogervorst won uiteindelijk met 3-2 van Lars Rustenburg en won het brons. Lars van Dongen won de Plate.

All Ladies & All Stars

Ook dit toernooi mochten de ouders weer in actie komen. Henske Mols won de All Ladies na een 5-setter tegen Karin Veen en Lars Rustenburg won de All Stars.

Tijdens het toernooi zijn ook de winnaars van de TMG DPD Ranking bekers  bekend gemaakt;

Mini’s - 1. Jaden Dally, 2. Tobias Harris, 3. Sascha Steps
Rookies - 1. Fenna Wijman, 2. Erica Blonk, 3. Katarina Machalova
Beginners - 1. Elcke Mols, 2. Meike van Dalen, 3. Bram van Bemmel
Gevorderden - 1. Milan Roks, 2. Annamaria Machalova, 3. Ian Trouwborst
Elite - 1. Sam Gerrits, 2.Knut Hogervorst, 3. Rowan Damming

Het team van TMG wil alle deelnemers graag bedanken met onderstaande persoonlijke noot;

Wij willen alle TMG’ers enorm bedanken voor hun deelname dit seizoen! Wij kijken terug op een heel mooi en gezellig seizoen! Zonder sponsoren zou TMG dit natuurlijk nooit kunnen doen. Graag willen wij onze sponsoren bedanken: DPD Pakketservice NL, Dunlop Squash, MKB Media & Baanreserveren.nl. Hartelijk bedankt voor jullie steun!

Wij hebben genoten van dit seizoen en wij hopen jullie allemaal volgend jaar weer te mogen verwelkomen op onze toernooien. Hele fijne zomervakantie en tot volgend seizoen!

TEAM TMG

 

 

« Terug