Tommy Berden stopt als Topsport Consultant van SBN

Algemeen

Tommy Berden stopt als Topsport Consultant van SBN

Aan het einde van het lopende squashseizoen stopt Tommy Berden als Topsport Consultant van Squash Bond Nederland (SBN). De 40-jarige Almeerder gaat zich weer volledig richten op zijn werkzaamheden bij de Professional Squash Association (PSA) en zijn bedrijf NextSquash.

“Door de afbouw van de subsidiegelden vanuit het NOC*NSF en het bijbehorende vertrek van Ronny Vlassaks als jeugdbondscoach was het vorig jaar noodzakelijk om SBN te ondersteunen bij de transitie naar een nieuw beleid voor topsport- en talentontwikkeling. Volgens mij zijn we daarin geslaagd en staat er nu een goede basis om de komende jaren op voort te borduren. De tijd is nu dan ook daar om een stapje terug te doen en mijn werkzaamheden over te dragen.”

 

Squash Bond Nederland is Tommy Berden zeer erkentelijk voor zijn inzet voor de organisatie en voor de sport. Tussen alle veranderingen bij SBN heeft Tommy gezorgd voor continuïteit. Dankzij zijn inzet is SBN er in geslaagd het Topsport & Talent programma te continueren en door te ontwikkelen. SBN wil hem graag bedanken voor de geleverde inspanningen.

 

Binnen SBN zal de portefeuille Topsport per 1 augustus worden overgenomen door Tom Lucas.

 

« Terug