Schrijf je in voor de sterkste jeugdclub van NL competitie

Algemeen

Schrijf je in voor de sterkste jeugdclub van NL competitie

De zomerstop moet nog beginnen maar wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de vierde editie van de Fentener van Vlissingen Bokaal, waar de sterkste jeugdclub van Nederland zal gaan winnen. Deze keer wordt de FVV bokaal georganiseerd bij de winnaar van de vorige editie , namelijk Squash Almere. Het feest gaat plaatsvinden op zondag 15 september, dus zet die datum maar alvast groot in de agenda!

OPZET FVV BOKAAL 2019

Het evenement wordt in teamverband gespeeld. Elke club vaardigt één team van minimaal drie spelers af in drie verschillende niveaus, Rookies, Beginners en Elite/Gevorderden (Max. C1 speler). Deze spelers nemen het op tegen spelers van hetzelfde niveau van andere clubs, waarbij elke wedstrijd drie games worden gespeeld en elke game telt voor de uitslag. 

 

INSCHRIJVING

Wil je, je nu al inschrijven? Vul dan het formulier bij de jeugdwedstrijdleider in en stuur dit naar events@squashbond.nl. De inschrijving sluit zondag 08 september 2019 om 23:59.  

 

We hopen jullie weer te mogen verwelkom bij de J.M. Fentener van Vlissingen Bokaal 2019! En wie weet worden jullie de sterkste jeugdclub van Nederland. Dan is het evenement in 2020 bij jou op de club!

« Terug