Organisatie DPD NK Jeugd 13, 17, 23 gaat naar Houtrust Den Haag

Algemeen

Organisatie DPD NK Jeugd 13, 17, 23 gaat naar Houtrust Den Haag

SBN heeft de organisatie van de DPD NK Jeugd <13, <17, <23 voor de komende twee tot drie edities toegekend aan Houtrust Den Haag. Het evenement zal georganiseerd worden op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 en bepaalt wie zich een jaar lang de Nederlands Kampioen mag noemen in de junioren categorieën <13, <17 en <23. 

Vanuit het SBN-evenementen beleid heeft SBN een bidprocedure gestart voor de DPD NK Jeugd <23. De afgelopen jaren lag de organisatie in handen van Squash Zwolle.

 

SBN is Squash Zwolle en manager Dagmar Vermeulen zeer dankbaar voor de afgelopen edities, het huisvesten en succesvol organiseren van het NK Jeugd. De lopende termijn was verstreken, het evenement kwam daardoor in aanmerking voor een open bid. Diverse centra hebben een bid ingediend bij SBN die voorgelegd werden aan een adviescommissie. Op basis van de bids en het advies van de commissie kwam Houtrust Den Haag als winnaar uit de bus. ‘’SBN wil graag dank uiten voor het indienen van de diverse bids. Zonder belangstellende centra is SBN niet instaat om dergelijke evenementen te organiseren’’ aldus SBN.

 

De organisatie van de DPD NK Jeugd <23 ligt voor de komende twee tot drie edities in handen van Houtrust Den Haag. Erwin van Voorthuizen manager van Houtrust is zeer verheugd met het binnenhalen van het Nederlands Jeugd Kampioenschap: ‘’Houtrust Squash is zeer verheugd om te horen te zijn gekozen om het NK jeugd <13, <17 en <23 voor minimaal de komende 2 jaar te organiseren. Dit evenement past precies in onze volle evenementen kalender. Naast vier reguliere evenementen, 1 PSA closed toernooi en een TMG jeugd circuit toernooi maakt dit evenement het programma van Houtrust Squash helemaal compleet. Wij gaan er alles aan doen om dit evenement tot een groot succes te maken.’’

 

Wil jij je inschrijven voor dit Nederlandse Kampioenschap? Dat kan vanaf 01 augustus via squash.nl

 

« Terug