EYE Tour verheugd met deelname Piedro Schweertman bij PSA Squash Delft

Algemeen

EYE Tour verheugd met deelname Piedro Schweertman bij PSA Squash Delft

De organisatie van de EYE tour is zeer content met de deelname van de Nederlands en Europees kampioen 35+ Piedro Schweertman. Het PSA toernooi begint op vrijdag 4 oktober bij Squash Delft. De sympathieke speler is sinds kort gestopt met het spelen van de professionele PSA tour, maar is nog volop actief als topspeler. Hij is op 35 jarige leeftijd de huidige Nederlands kampioen en werd onlangs ook Europees kampioen 35 +. Daarnaast is hij de teamcaptain van Landskampioen Victoria Rotterdam.

Nederlandse spelers goed vertegenwoordigd

De tegenwoordig in Polen woonachtige speler is zeker een van de kanshebbers voor de titel. Er zullen in Delft maar liefst 32 spelers gaan strijden voor de titel, waaronder top NL spelers zoals Roshan Baros, Marc ter Sluis, Thijs Roukens, Rene Mijs en Tom Hoevenaars. Daarnaast doen een aantal Nederlandse jonge spelers als Tess Jutte, Luke Stauffer, Frank Goossens, Jeroen Mulderij en Nick Kamperman mee.


Sterke buitenlandse deelname

Echter zal de concurrentie voornamelijk komen van de buitenlandse spelers, er doen maar liefst 20 spelers mee uit 11 landen. Mogelijke favorieten zijn Joeri Hapers uit België, bijna altijd goed voor het bereiken van minimaal halve finales en Lewis Anderson uit Engeland, de winnaar van PSA Rotterdam van een maand geleden. Outsiders zijn er genoeg, de Obregon tweeling Francisco en Rodrigo uit Argentinië, Nilo Vidal uit Spanje of Jakobson uit Zweden. En natuurlijk niet te vergeten onze laatste Nederlandse PSA satellite winnaar, Roshan Baros. Volgende week zaterdag 5 oktober zullen we het weten.


Zelf ook meedoen!

Naast de PSA categorie wordt er op zaterdag 5 oktober ook gestreden in de heren  B – C en D categorieën en bij dames in de categorieën A – B en C. Voor alle categorieën zijn er interessante EYE sportprijzen waaronder een EYE racket t.w.v. 139 euro voor de winnaars.  Na de prijsuitreiking is er ook nog een verloting van leuke sportprijzen. 
Je kunt nog inschrijven tot 2 oktober a.s. maar sommige categorieën zijn wel bijna vol. Inschrijving of informatie kun je vinden op de website : www.eyetour.nl
 

« Terug