Nieuwe medewerker breedtesport ontwikkeling

Algemeen

Nieuwe medewerker breedtesport ontwikkeling

Per 1 oktober is Rogier van Veen (25) in dienst getreden als medewerker breedtesport. Hij is de opvolger van Lesley Nieuwenhuis, die in augustus van dit jaar terugkeerde naar de mediawereld. Rogier van Veen zal zich gaan inzetten om de sport in haar breedte te ontwikkelen.


Rogier heeft qua studies een sportmarketing achtergrond en was ten tijde van zijn opleiding al bezig met het ontwikkelen van (sport)producten en diensten. Zijn achtergrond sluit dan ook goed aan op veranderende vraagstukken van de squashbond. 

 

‘’De eerste weken binnen de squashbond zijn goed bevallen en ik kijk er naar uit om de komende tijd de centra/verenigingen en squashers te ontmoeten. We moeten er samen voor gaan zorgen dat de Squashsport op alle terreinen weer gaat groeien en bloeien’’. 

 

De sportieve achtergrond van Rogier ligt in het waterpolo, waar hij onder meer als projectleider actief is geweest bij de Nederlandse waterpolomannen en in Barcelona waar hij voor twee Spaanse zwemsport-organisaties heeft gewerkt. 

 

 

Heeft u al goede ideeën, initiatieven of juist aandachtsgebieden, laat het Rogier weten! Mailen kan naar breedtesport@squashbond.nl

« Terug