Schema's DPD NK Masters online

Algemeen

Schema's DPD NK Masters online

Komend weekend zal na voorbereiding het DPD NK Masterseindelijk losbarsten! Het evenementis er voor spelers vanaf 35 jaar vanwedstrijdsquasher tot topspeler en belooft met 69 deelnemers een succes te worden.

Op 26 en 27 oktoberzal de voor de derdekeer oprij het DPD NK Masters georganiseerd worden in Hoofddorp. Gastheer van dit evenement is MeerSquash en is inmiddels samen met de Squash Bond Nederland druk bezig om het evenement tot een succes te maken. De schema's en de plaatsingslijst staat online en zijn hier te vinden.

 

Marten van de Mark, de toernooileider van MeerSquash kijkt er naar uit ‘’We zijn er weer klaar voor Net als de voorgaande jaren zal er gespeeld worden over twee dagen, waarbij er op beide dagen rond het middag uur gestart zal worden. Natuurlijk is bij de DPD NK Masters de prestatie belangrijk, maar ook het sociale aspect zal zeker niet vergeten worden. ’’

 

Tom Lucas, evenementen organisator Squash Bond Nederland, kijkt uit naar het DPD NK Masters‘’Inmiddels zitten we in de laatste voorbereidingen fase en loopt de samenwerking met de organisatie op rolletjes. We werken aan een topevenement waarin MeerSquash op een gastvrije manier haar deuren zal openen voor Squashend Nederland’’

 

Wil je langs komen bij de DPD NK Masters? Toegang is gratis en de finales worden op zondag gespeeld. De wedstrijden beginnen dan om 11:00 en eindigen rond 16:00. 

« Terug