Vacature: Plaatsvervangend lid tuchtcommissie

Algemeen

Vacature: Plaatsvervangend lid tuchtcommissie

Altijd al iets willen doen in onze sport? Onderdeel uitmaken van een professionele (sport)omgeving bij een nationale sportbond? Misschien is de functie van plaatsvervangendTuchtcommissielid dan wat voor jou!

Squash Bond Nederland bestaat al sinds 1938 en is gevestigd in Amstelveen. Onze organisatie is continu in beweging om de sport te ontwikkelen en vooruit te brengen, maar dat kunnen wij niet alleen. Wij worden hierbij ondersteund door verschillende commissies met elk hun eigen expertisegebied, waaronder de tuchtcommissie. Voor deze commissie zoeken wij een nieuw lid.

De Tuchtcommissie is een commissie die bestaat uit drie personen en een ambtelijk secretaris. Deze personen worden aangesteld door het bestuur voor de duur van twee jaar en opereren als commissie onafhankelijk. De Leden van de commissie behandelen ingediende zaken van A tot Z, van het beoordelen op ontvankelijkheid tot het opstellen van een uitspraak.

Voor een uitgebreide beschrijving van het functieprofiel KLIK HIER
 

Reageren

Belangstellenden voor deze onbezoldigde vacature kunnen reageren tot maandag 20 januari door het sturen van een cv en motivatie naar wedstrijdsport@squashbond.nl t.n.v. Willem van Meerkerk. 

« Terug