Terugblik op eerste dagen DPD Dutch Open Masters 2019

Algemeen

Terugblik op eerste dagen DPD Dutch Open Masters 2019

De DPD Dutch Masters Open kan de balans op maken van de eerste twee dagen. Het toernooi/event met in totaal 65 deelnemers uit de verschillende landen wordt gespeeld bij Victoria  in Rotterdam. Ondanks vele spannende uitslagen, zijn er geen grote verrassingen in de uitslagen.

Toernooidirecteur Ronald Permentier kijkt terug op de twee dagen: De eerste dagen gaf een mooie aftrap van de Dutch Open Masters. We zijn verheugd om te zien dat spelers uit verschillende landen jaarlijks deelnemen aan dit evenement. Dit zorgt voor een prettige herkenbare sfeer aan de Dutch Open Masters. We kijken vooruit naar de finaledag.’’

 

De Nederlanders presteren goed op eigen bodem. Zo wist Titia Posdijk de Dames categorie al te winnen, staan Yasser Fayez, Felix Barenholz, Ronald Permentier, Nico Gerritsen, Ad Heskes en Robert Jan Anjema in de finale in hun behorende leeftijds categorie. Daarnaast spelen Gerry O’Neill en Gerard Juyn morgen nog voor het brons.

 

Alle wedstrijden kunnen hier gevolgd worden. Maar het toernooi is uiteraard ook te bezoeken bij Victoria Rotterdam, de finales zijn van 11:20 tot en met 13:20. Aansluitend volgt de finale.

« Terug