DPD Dutch Open Masters kijkt terug op geslaagde editie

Algemeen

DPD Dutch Open Masters kijkt terug op geslaagde editie

Victoria Rotterdam mag terugkijken op een geslaagde DPD Dutch Open Masters. Afgelopen dagen vond in Rotterdam dit Internationale Masters evenement plaats. Verdeeld over 3 dagen spelen spelers over 8 leeftijdscategorieën voor de prijzen met deze editie wederom veel Nederlanders die het podium wisten te bereiken. In de Mannen voor 55+ was het zelfs een volledig Nederlands podium met Ronald Permentier, zilver voor Felix Barenholz en het brons voor Gerard Juyn. 

Andere Nederlandse winnaars waren: Titia Posdijk (Winnaar 35+), Yasser Fayez (Winnaar 40+), Ad Heskes (Winnaar 60+), Gerry O’Neill (Winnaar 70+), Corina Horvers (Runner up 50+), Nico Gerritsen (Runner up 50+), Robert Jan Anjema (Runner up 65+), Viktor Marree (Brons 35+), Paul Turken (Brons 70+). Een overzicht van alle winnaars vind je hier.

 

Toernooidirecteur Ronald Permentier en tevens winnaar van de 55+ kijkt tevreden terug op de DPD Dutch Masters ‘’We hebben als Victoria een mooi toernooi mogen neerzetten samen met de Squash Bond waarin we de sport iedere keer proberen te promoten. De tevreden gezichten van de deelnemers gaven ons de energie om er volgend jaar een nóg mooiere editie van te maken’’.

 

Volgend jaar is de DPD Dutch Masters van 20 – 22 november. Voor nu kijkt de organisatie vooral terug op een mooie editie en zal in de komende weken werken aan de evaluatie om er volgend jaar een nog groter feest van te maken.

« Terug