Doe mee aan het NK Jeugd 11, 15, 19

Algemeen

Doe mee aan het NK Jeugd 11, 15, 19

De inschrijvingen voor het NK Jeugd <11, <15, <19 van 11 en 12 januari zijn geopend. Voor zowel Nationale spelers maar ook squashers die pas net begonnen is het mogelijk om zich in te schrijven.

Het evenement vind plaats op 11 & 12 januari bij Squash Almere die het evenement voor de tweede keer op rij organiseert. Aan dit evenement kunnen spelers meedoen voor de Nationale titels in de categorie <11, <15 <19. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het NK Rookies, dit is speciaal voor de squasher die pas net begonnen is. Het NK Jeugd is namelijk een gezamenlijk bijeenkomen van Nationale Topspelers, Regionale topspelers en spelers die net begonnen zijn. Gezamenlijk maken we er een gezellig fun evenement van. 

 

NK Jeugd <11, <15, <19 organisator Thony Schwab ‘Als organisatie hopen wij dat we ook dit jaar weer veel jeugdige spelersmogen verwelkomen aan de start van dit prachtige evenement. De jeugd heeft immers de toekomst. Tijdens het NK Jeugd zal gespeeld worden om zeven nationale titelsen zal er tevens aandacht zijn voor side events die door Squash Almere worden georganiseerd.’.

 

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Schrijf je hier in

« Terug