Open bid SBN Nacompetitie 2020

Algemeen

Open bid SBN Nacompetitie 2020

SBN start een bidprocedure voor de Hosting van de DPD SBN Competitie Nacompetitie. SBN is opzoek naar Squashcentra die host willen zijn van een competitie eindronde. Tijdens deze evenementen komen teams vanuit heel Nederland die geselecteerd zijn om deel te nemen aan dit evenement naar 1 locatie om de laatste speelronde te spelen of om te bepalen wie er promoveert of degradeert. 

Volgens het SBN Evenementen beleid worden SBN Competitie eindrondes toegekend doormiddel van of een sportieve prestatie of een toekenningsprocedure. Dit is bij de Nacompetitie n.v.t. omdat er geen eindwinnaar bestaat. SBN is daarom opzoek naar een geschikte locatie/

DPD SBN Reguliere Competitie: Nacompetitiedag op 28 maart 2020 (op vrijdag 27 maart voor de regio)

De DPD SBN Nacompetitie staat ook wel bekend als P/D-wedstrijden. Na afloop van de reguliere competitie komen teams die in aanmerking komen voor promotie of die degradatie moeten spelen bijeen om te spelen voor promotie of degradatie voor het daaropvolgende seizoen. 

Voorwaarden DPD SBN Reguliere Competitie: Nacompetitie 2020

Het centrum dient te voldoen aan de gestelde voorwaarden in het SBN Evenementenbeleid volgens organisatievorm 1b. Daarnaast dient het centrum conform beleid voor de Nacompetitie te beschikken over minimaal 14 banen om de capaciteit van het aantal team te kunnen huisvesten. 

Aanmeldtermijn DPD SBN Nacompetitie 2019: 10-01-2020

« Terug