Almere maakt zich op voor NK Jeugd, schrijf je nu in!

Algemeen

Almere maakt zich op voor NK Jeugd, schrijf je nu in!

Op 11 & 12 januari 2020 zullen de squashbanen van Squash Almere wederom het strijdtoneel zijn van fantastische jeugdwedstrijden die uiteindelijk leiden naar nieuwe of huidige Nationale jeugdkampioenen (<11, <15, <19).

 

Squash Almere hecht veel belang aan het stimuleren en ontwikkelen van het jeugdsquash en ziet het NK als een inspirerend toernooi voor jeugdspelers om zich aan elkaar te meten. Squash Almere hoopt ook dat de clubs hun best doen om hun jeugdspelers te laten meedoen. Het toernooi wordt van extra glans voorzien door het organiseren van side events en andere leuke activiteiten. Vorig jaar werd het NK ook in Almere georganiseerd en de organisatie hoopt dat het toernooi dezelfde ambiance zal kennen en dat het weer spannende en leuke wedstrijden gaan worden.


In samenwerking met de Squashbond is er vorig jaar een nieuwe categorie toegevoegd, het NK voor 'Rookies'. Jeugdspelers die nog onervaren zijn met toernooien en competitiespelen, kunnen op deze wijze kennismaken met een NK jeugd. Ze kunnen dan naar Toptalenten kijken en tegelijkertijd ook zelf spelen om de Nationale Rookie titel. De 'Rookies' spelen alleen op zondag.


Belangrijk speerpunt bij de jeugdspelers (en begeleiding) is het te stimuleren van de gedachte om deel te nemen om plezier te hebben en zo ervaring op te doen. Natuurlijk wordt er gestreden om titels, maar op uitzonderingen na, verlies je in meer dan je wint in een leven. En ook dat is een belangrijk leerproces voor de jeugd. Daarom zijn er bijvoorbeeld voor de winnaars van de verliezersronde, extra leuke prijzen beschikbaar. Kortom, doe mee aan het NK Jeugd en schrijf je tijdig in. We gaan er met zijn allen een fantastisch event van maken!


DEADLINE INSCHRIJVING IS 6 JANUARI 2020

Klik op de link voor inschrijving: INSCHRIJVEN DPD NK JEUGD ALMERE

« Terug