Inschrijving NK Jeugd 11, 15, 19 bijna gesloten

Algemeen

Inschrijving NK Jeugd 11, 15, 19 bijna gesloten

Aanstaande weekend op 11  & 12 januari 2020 worden bij Squash Almere de  Nationale jeugdkampioenschappen  gehouden voor de categorieën onder de 11, 15 en 19 jaar. Alsmede de speciale categorie Rookies. Morgen sluit de inschrijving, dus wil je nog deelnemen vergeet dan niet vandaag in te schrijven.

Op dit moment zijn er 65 deelnemers en in de categorie onder 19 jaar doen de titelverdedigers Tom Schreurs en Fleur Maas mee. Sowieso belooft  de categorie  jongens onder de 19 jaar knal vuurwerk te worden aan spannende wedstrijden.

De categorie NK voor Rookies is een mooi instap voor jeugdspelertjes die nog onervaren zijn met toernooien en competitiespelen. Ze kunnen dan naar de toptalenten kijken en ook zelf  spelen. Rookies spelen alleen op zondag.

Belangrijk speerpunt is om bij de jeugdspelers (en begeleiding) de gedachte te stimuleren om ook deel te nemen om ervaring op te doen en plezier te hebben. Kortom, doe mee aan het NK Jeugd en schrijf je tijdig in. We gaan er met zijn allen een fantastisch event van maken.

DEADLINE INSCHRIJVING IS 6 JANUARI 2020

Klik op de link voor inschrijving: INSCHRIJVEN DPD NK JEUGD ALMERE

« Terug