Terugblik op dag NK Jeugd 11, 15, 19 2020

Algemeen

Terugblik op dag NK Jeugd 11, 15, 19 2020

Het NK Jeugd <11, <15, <15 kan de balans op maken na de eerste dag. Het NK met in totaal 70 deelnemers uit de verschillende categorieën> wordt gespeeld bij Squash Almere. Ondanks vele spannende uitslagen, zijn er op de Jongens <19 na geen grote verrassingen. Bij de Jongens <19 waren alle kwartfinales beslist in 4 games. Daarin wisten Stan Al en Sam Gerrits te verrassen t.o.v. Sebastiaan Hofman en Tom Schreurs.

Toernooidirecteur Thony Schwab kijkt terug op de eerste dag: De eerste dag gaf een mooie aftrap van het NK Jeugd. Dit is de tweede keer dat we dit evenement mogen organiseren en we zijn verheugd om te zien dat de vele spelers en coaches ook dit jaar deelnemen aan dit evenement. Dit zorgt voor een prettige herkenbare sfeer. We kijken vooruit naar de volgende dagen.’’

 

Morgen staan er nog prachtige wedstrijden op het programma. De halve finales en finales worden dan gespeeld en mogen zeven spelers zich na morgen Nederlands Kampioen noemen.

 

Alle wedstrijden kunnen gevolgd worden vie deze link. Het toernooi is uiteraard ook gratis te bezoeken bij Squash Almere van 10:00 uur tot 16:00. 

« Terug