Damming en Maas de beste op NK Jeugd

Algemeen

Damming en Maas de beste op NK Jeugd

Squash Almere en Squash Bond Nederland mogen terug kijken op een zeer geslaagd NK JeugdAfgelopen twee dagen werd er in Almere gestreden om de eerste Nederlandse Titels van 2020.

Verdeeld over zeven categorieën wisten Jason Westerink (Rookies), Dave Kuiper (J<11), Elcke Mols (M<11), Guido Lindner (J<15), Annamaria Machalova (M<15), Rowan Damming (J<19) en Fleur Maas (M<19) zegevieren. Zij mogen zich een jaar lang Nederlands Kampioen noemen. De overige prijswinnaars vind je hier.

 

Toernooidirecteur Thony Schwab kijkt tevreden terug op het NK Jeugd ‘’We hebben als organisatie voor de tweede keer een prachtig toernooi mogen neerzetten samen met de Squash Bond waarin we de sport weer naar een hoger niveau hebben mogen tillen. De tevreden gezichten van de deelnemers na gaven ons de energie om er volgend jaar een nóg mooiere editie van te maken’’.

 

Ook Squash Bond Nederland is enthousiast over de organisatie van het NK Jeugd. ‘’Thony en zijn team hebben laten zien hoe je een evenement neerzet en laat ons nu al vooruitkijken naar de volgende editie. ’We hebben als beleid dat clubs een evenement voor drie jaar toegewezen krijgen om er een steeds betere en mooiere editie van te maken. Hierdoor verhogen we de kwaliteit van de sport jaarlijks’’ aldus Tom Lucas, verantwoordelijk voor alle Squash evenementen in Nederland.

 

Het volgende NK Jeugd voor de leeftijden <13, <17, <23 is op 14 en 15 maart bij Houtrust in Den Haag. Voor nu kijkt de organisatie vooral terug op een geslaagde editie van de <11, <15, <19 editie en zal in de komende weken werken aan de evaluatie om er volgend jaar een nog groter feest van te maken.

« Terug