Eye Tour Westvliet geslaagd

Algemeen

Eye Tour Westvliet geslaagd

Het derde toernooi van de EYE tour heeft weer een gezellige en vooral sportieve squash dag gebracht. Met 68 deelnemers was toernooi manager Thony Schwab content en tevreden over het evenement bij Westvliet in Den Haag 

De prijswinnaars 1, 2 en 3 ontvangen allemaal een EYE product. Maar ook als je als speler jezelf niet bij de eerste drie hebt weten te spelen maak je nog kans om prijzen te winnen. Aan het einde van het toernooi is er een verloting waar deelnemers gratis aan deel kunnen nemen. Een impressie van de dag is te vinden in het foto album van de EYE Tour.

Het eerstvolgende EYE toernooi is bij Squash Hillegom op 22 februari. Daar is voor de Heren A een PSA Closed Satalite wat betekent dat er punten verdient kunnen worden voor de wereldranglijst. Voor de A categorie wordt het evenement dan ook over twee dagen gespeeld. Inschrijving voor dit evenement is open. 

UITSLAGEN FINALES EYE TOUR WESTVLIET:

Heren A : Scott Gillanders vs Tom Lucas 3-1
Heren B : Herman Guidi vs Uzay Aysev 3-0
Heren C : Dinon Vermeij vs Alje Visser 3-2
Heren D : Daan Moorman vs Manfred Stenebome 3-0

Dames A : Megan van Drongelen (niet gespeeld)
Dames B : Brenda Sariowan vs Yentle Tupker 3-0
Dames C : Hilde Houweling vs Floor v/d Akker 3-2

Wil je alle uitslagen zien van de EYE Tour Westvliet? Klik dan hier

Het eerst volgende SBN ondersteund evenement is de Dunlop Pre Nationals aanstaande zaterdag, ook inschrijven voor het NK Squash van 6-9 februari is nog mogelijk. Ga daarom snel naar de kalender van Squash Bond Nederland en kies jou volgende evenement. 

« Terug