Bloedstollende finales tijdens Finaledag Jeugd

Algemeen

Bloedstollende finales tijdens Finaledag Jeugd

Squash Almere, SVA, All Inn Squash waren de grote winnaars op de Finaledag van de SBN Jeugdcompetitie Najaar 2019.

Op de tweejaarlijkse finaledag speelden zeventien teams op de afsluitende dag van de competitie, die traditiegewijs wordt afgesloten met een grote finaledag, waar nagenoeg alle teams op één locatie voor de kampioenschappen spelen. De editie van najaar 2019 werd afgesloten bij Squash Almere dat het gastheerschap te danken had aan het winnen van de Eredivisie Jeugd van de vorige editie. 

Eredivisie

Ook dit jaar wonnen de talenten van Almere de eredivisietitel. Makkelijk ging dit echter niet. Alle wedstrijden moesten gewonnen worden en bovendien mocht SJR J1 dan niet de volle punten pakken tegen Meersquash. Almere zette haar amibities voor het winnen van de Eredivisie kracht bij door supertalent Sebastiaan Hofman op te stellen. Uiteindelijk pakte de Almeerse formatie zowel tegen SJR als tegen Meersquash J1 de volle buit en wonnen daarmee het kampioenschap op 1 gewonnen wedstrijd meer. Met het prolongeren van de Eredivisietitel in de Jeugdcompetitie is Squash Almere automatisch de gastheer van de Jeugd finaledag in het voorjaar van 2020.

B-Divisie

SVA J1 bleek in deze divisie het beste team in de poule met overwinningen tegen respectievelijk Squash Almere J2 en SJR J2.

C-Divisie

Tot aan de allerlaatste wedstrijd en het allerlaatste punt bleef het ontzettend spannend in de finale van de C-Divisie. Uiteindelijk was het Tammo de Groot die het beslissende punt voor All Inn Squash J1 wist te maken en zo de beker mee naar Utrecht mee mocht nemen. 

D-Divisie

Dit was een Almeers onderonsje tussen J4 en J5. Ook hier was de finale bloedstollende te noemen. Uiteindelijk was het Sacha Steps die de beslissende partij wist te winnen en zo de beker in ontvangst mocht nemen.

Voorjaar 2020

Inschrijven voor de SBN Jeugdcompetitie voorjaar 2020 kan zeer binnenkort. Wil je alvast meer informatie over de SBN Jeugdcompetitie? Klik dan HIER. 

De mogelijke speeldatums voor editie Voorjaar 2020 zijn:

Maart: 8, 22

April: 5

Mei: 24

Juni: 7, 14, 21

Wil je alle uitslagen nog eens op je gemak terugzien? Klik dan HIER

« Terug