NK Squash | Terugblik dag 1, vooruitblik dag 2

Algemeen

NK Squash | Terugblik dag 1, vooruitblik dag 2

Het NK Squash 2020 kan de balans op maken van de eerste dag. Het toernooi/event met in totaal 201 deelnemers uit de acht verschillende categorieën dat gespeeld wordt in het Frans Otten Stadion in Amsterdam, kende vooralsnog geen grote verassingen. 

In de 'A' categorie zijn alle top-8 geplaatste squashers door. Daar het duel tussen Juliette Permentier [8] en Gabi Fritsche [9] vijf spannende games opleverde voor het toegestroomde publiek. Permentier wist maarliefst vier matchballs te overleven en bereikte zo de kwartfinale, die vandaag (vrijdag 7 februari) gespeeld worden.

 

Toernooidirecteur Tom Lucas kijkt tevreden terug op de eerste dag: De eerste dag gaf een mooie aftrap van het NK SQUASH.We zijn verheugd om te zien dat de vele spelers en coaches jaarlijks deelnemen aan dit evenement. Dit zorgt voor een prettige herkenbare sfeer aan het NK. We kijken vooruit naar de volgende dagen, waar vanaf vandaag het 'D'-toernooi van start gaat en iedereen zal toewerken naar zijn/haar eigen finale.’’

 

De wedstrijden van donderdag op het Centre Court zijn terug te vinden op het YouTube kanaal van het Frans Otten Stadion. De komende dagen staan er nog prachtige wedstrijden op het programma en blijven er live uitzendingen. Dit kan je volgen via squash.nl of houd onze social media kanalen in de gaten.

 

Alle wedstrijden kunnen gevolgd worden via toernooi.nlmaar het toernooi is uiteraard ook gratis te bezoeken.

 

Headerfoto: Gerhard Nel Visual Artist

« Terug