NK Squash | Terugblik dag 2 - Vooruitblik dag 3

Algemeen

NK Squash | Terugblik dag 2 - Vooruitblik dag 3

De tweede dag van het NK Squash is ten einde gekomen. Alle deelnemers kunnen zich inmiddels gaan opmaken voor de kwart en halve finales die morgen (zaterdag 8 februari) van start gaan. Voor de Heren D en de Dames C was het de eerste dag van het NK Squash. Net als bij de overige categorieën wisten alle top vier geplaatste spelers zich te plaatsen voor de kwartfinales. 

De meest enerverende wedstrijd van de Top Dames [A] ging tussen Megan van Drongelen [5] en Milja Dorenbos [4]. De jonge van Drongelen die bezig is aan een sterk seizoen kwam op een 2-1 voorsprong, daarmee stond van Drongelen op de rand van de halve finale. Dorenbos wist echter op haar ervaring de wedstrijd alsnog binnen te slepen en de halve finale te bereiken. Morgen treft Dorenbos titelverdedigster Milou van der Heijden [1] om [13:30] . De andere halve finale gaat tussen Fleur Maas [3] en Tessa ter Sluis [2]

 

Bij de Top Heren [A] speelt Rick Penders (5) sinds jaren weer mee en trof Thijs Roukens [4]. De voormalig Junior International en meervoudig Junior kampioen is speciaal voor het NK Squash terug gekomen vanuit Amerika waar hij actief is als assistent coach. In de kwart finale wist hij Thijs Roukens met 3-0 te verslaan, morgen treft Penders titelverdediger Piedro Schweertman [1] om [16:30]. De andere halve finale [14:30] gaat tussen Marc ter Sluis [3] en Roshan Bharos [2]. Beide heren wisten hun kwart finale met 3-1 te winnen van respectievelijk Tom Hoevenaars [6] en Tess Jutte [7].

 

De eerste wedstrijden staan morgen om 10:30 op de planning. Toegang is gratis bij het Frans Otten Stadion.

Foto's: Gerhard Nel Visual Artist

« Terug