Nominaties Adri van Noort Award 2019

Algemeen

Nominaties Adri van Noort Award 2019

De Adri van Noort Award is een prijs voor een squashliefhebber die een langere periode uitzonderlijke verdiensten voor de squashsport in Nederland heeft (gehad) door :

- het inspireren van de squashwereld op verscheidene vlakken of

- het op een bijzondere wijze de squashsport in Nederland of Iinternationaal op de kaart te zetten of

- nuttig en lofwaardig optreden ten behoeve van de squashsport in het algemeen en de squashsport in Nederland in het bijzonder.

 Op de finaledag wordt op het Centre Court de winnaar bekend gemaakt.

 De commissie voor het uitreiken van de Awards bestaat uit Roelof de Vries (voorzitter Euregio Squash), Marc Veldkamp (Oud-directeur SBN), Marten van der Mark (Hoofdredacteur Squashlife) en Thony Schwab (Manager Squash Almere)

Claudia Sieben

Claudia zet zich zeer actief in voor damessquash in Nederland. Zij is veel actief op de achtergrond,  maar probeert zich onder andere via de online kanalen (squash ladies community, columns etc.) haar steentje bij te dragen. Zij is de oprichter van Squash Ladies Community dat inmiddels 295 leden heeft. Ook heeft ze afgelopen jaar bij haar squashclub in Roosendaal met succes een trainingsprogramma opgezet speciaal gericht op dames, waar nu op wekelijkse basis op maandag en woensdag les wordt gegeven door Claudia. Haar bijdrage aan het Nederlandse damessquash is uniek en een verrijking voor het squashlandschap

Ton Mijs:

Ton is al ruim 15 jaar vrijwillig bestuurder bij PSRC in Papendrecht.  Daarnaast is Ton al 20 jaar actief als scheidsrechter op het hoogste niveau in Nederland. Hij is de drijvende kracht achter het squash in Dordrecht.  Hij was mede verantwoordelijk voor het oprichten van het Eredivisieteam in Dordrecht,  dat zelfs in 2016 seizoen kampioen werd. Ton is ook als toernooi-arts actief geweest tijdens het WK individueel in Rotterdam en tijdens the World Junior Open in 2015 in Eindhoven.

Marchel Bardis

Marchel heeft jaren in het SBN bestuur gezeten en heeft ook nu nog zitting in het Euregio bestuur. Marchel doet ontzettend veel om squash in Noord Nederland te promoten en is de stille kracht uit het steeds beter en sterker vertegenwoordigde Hoge Noorden. Tegenwoordig doet hij dat vooral natuurlijk vanuit zijn functie als eigenaar van Squash Drachten,maar de rol binnen Euregio vervult hij nog steeds als vrijwilliger.

« Terug