Upset day op het NK Squash 2020

Algemeen

Upset day op het NK Squash 2020

De derde dag van het NK Squash is ten einde gekomen. Alle deelnemers kunnen zich inmiddels gaan opmaken voor de finaledag die morgen (zondag 8 februari) van start gaan. Door de weersvoorspellingen van het KNMI ziet de finaledag er morgen anders uit dan normaal. De finale van de Dames A zal om 12:00 gespeeld worden, de Heren A speelt om 13:00. Meer informatie over deze beslissing kan je hier vinden. https://www.squash.nl/news/132380/URGENT-SBN-wijzigt-speelschema-NK-Squash-2020

De derde dag van het NK Squash is goed verlopen. De verrassendste uitslag bij de Top Dames [A] was Fleur Maas [3] die wist te winnen van Tessa ter Sluis [2]. Tessa ter Sluis kwam wel op 10-9 in de vijfde game maar Maas wist het hoofd koel te houden en wist daarmee haar eerste finale plek te bemachtigen. Morgen neemt zij het om 12:00 op tegen titelverdedigster Milou van der Heijden die op gaat voor haar vijfde NK titel.

 

Bij de Top mannen [A] is er ook een debutant in de finale. Marc ter Sluis [3] wist in de halve finale met 3-1 te winnen van Roshan Bharos [2]. Daarmee weet de Hagenees uitkomend voor RIXAX Almere in de Eredivisie voor het eerst in zijn carrière de A finale te behalen. Piedro Schweertman is te tegenstander van ter Sluis. Schweertman gaat op voor zijn vierde titel op rij. 

 

Dank vanuit de organisatie aan alle deelnemers en partners van het NK Squash 2020! We kijken uit naar de finaledag met de onderstaande finale wedstrijden. Gezien de plaatsingen van de diverse personen in de finales kan er gesproken worden van een upset day! Veel geplaatste spelers moesten het onderspit delven.

 

Heren D: Tristan Keenan [9/12] - Rick Voogd [5/8] 

Heren C: Rens Winkler [17/24] - Hjalmer Mols [2] [Livestream]

Heren B: Arjan Janssen [1] – Stephan Patz [2] [Livestream, 11:00]

Heren A: Piedro Schweertman [1] – Marc ter Sluis [3] [Livestream, 13:00]

 

Dames D: Hilde Houweling [5/8] - Evi Pijnenburg [2]

Dames C: Elcke Mols [1] - Laurie van Daal [3]

Dames B: Catlyn van Maas de Bie [1] – Annamaria Machalova [9/12] [Livestream, 10:00]

Dames A: Milou van der Heijden [1] – Fleur Maas [3] [Livestream, 12:00]

 

Foto: Gerhard Nel Photography

« Terug