Nationaal Squash Onderzoek 2020 | Neem nú deel!

Algemeen

Nationaal Squash Onderzoek 2020 | Neem nú deel!

Waarom het Nationaal Squash Onderzoek?

De sportconsumptie in Nederland is aan het veranderen, zo sporten steeds meer mensen individueel op een moment wanneer het hun uitkomt. Daarnaast wordt men steeds kritischer ten aanzien van lidmaatschappen en de toegevoegde waarde die men bij een lidmaatschap ervaart. Deze twee factoren spelen ook bij Squash Bond Nederland (SBN) een rol.

Maandelijks squashen er 261.000 mensen bij één van de 311 aanbieders in Nederland. Deze squashers hebben allemaal bepaalde wensen en behoeften ten aanzien van squash. SBN is er niet alleen voor de duizenden leden die reeds zijn aangesloten, maar voor de gehele sport. Middels het Nationale Squash Onderzoek brengt SBN alle wensen en behoeften in kaart. Dit wordt ook gedaan voor gestopte squashers, herintreders en squashaanbieders.

Hoe geven we vervolg aan dit onderzoek?

Aan de hand van de resultaten worden verschillende typen squashers onderscheiden. De wensen en behoeften van de verschillende typen squashers vormen de basis voor een vervolgtraject waarin Squash Bond Nederland haar producten en dienstenaanbod evalueert en ontwikkelt. Samen met een klankbordgroep van squashers en squashaanbieders zal besproken worden hoe SBN hier samen met de squashaanbieders, zo goed mogelijk invulling kan geven aan deze producten en diensten.

Enkele voorbeelden van de product en dienst ontwikkeling kunnen zijn:

  • De ontwikkeling van een nieuwe competitievorm voor een groep jeugdsquashers die periodiek liever driehoekswedstrijden spelen;
  • Een activiteit voor een groep squashers die dreigt te stoppen door fysieke ongemakken;
  • Of juist nieuwe initiatieven om meer dames aan het squashen te krijgen.

 

We proberen als Squash Bond Nederland squash voor iedereen (lid of geen lid) leuker te maken. We zullen vast en zeker niet (direct) alle initiatieven kunnen realiseren, maar we luisteren wél naar iedereen en werken aan lange termijn oplossingen.

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Squash? Graag! Mail ons op onderstaand adres of geef het aan in de enquête. Samen maken we onze sport (nog) mooier!

 

Hoe kan ik als squasher (anoniem) deelnemen?

Deelnemen als squasher kan via deze link, het formulier wordt ingevuld op FormDesk een onderzoekstool waar vele sportbonden mee werken. Alle resultaten zijn geanonimiseerd en zullen op geen enkele mogelijkheid te herleiden zijn naar een individu.

 

Kans maken op squash Rackets óf EK Kaarten?

Indien je deelneemt aan het onderzoek en deze volledig invult, maak je kans op één van de twee Dunlop Squash Rackets of toegangskaarten voor het EK Squash dat dit jaar van 29 april t/m 2 mei georganiseerd wordt in Eindhoven. Doordat het een geanonimiseerd onderzoek is, dient om kans te maken een e-mail adres te worden achtergelaten. Dit mailadres zal alleen gebruikt worden om de winnaars te contacten en zal niet in de onderzoeksresultaten zichtbaar zijn. Het onderzoek is en blijft anoniem.

 

Kan ik als squashaanbieder ook mijn wensen en behoeften kwijt?

Jazeker, donderdag 20 februari ontvangen alle aanbieders in Nederland een uitnodiging om mee te werken aan het Nationale Squashaanbieders Onderzoek 2020. Heeft u de uitnodiging niet ontvangen? Laat het ons weten via onderstaand mailadres. Aanbieders maken eveneens kans op EK Kaarten en krijgen indien gewenst een brancherapport na afloop. 

 

Vragen?

Voor vragen over dit onderzoek kun je contact opnemen met Rogier van Veen, medewerker breedtesport, marketing en sponsoring, via breedtesport@squashbond.nl

 

Foto: Gerhard Nel

« Terug