PSA - EYE Tour Squash Hillegom !

Algemeen

PSA - EYE Tour Squash Hillegom !

De eerstvolgende EYE tour locatie is Squash Hillegom. Op vrijdag 21 februari start de  PSA (prof) categorie en op zaterdag 22 februari starten de reguliere categorieën.  Het is alweer het 4e  EYE toernooi van dit seizoen. Het befaamde en wellicht zelfs beruchte squashcentrum van eigenaar Marcel Dol zal als locatie fungeren.  Hillegom is bekend van de vele gezellige toernooien waarvan DE HUTSPOT bijna van internationale allure is. Maar eerst staat de EYE tour op de planning en dat beloofd heel leuk te worden.

Met nog  3 dagen te gaan voor sluiting inschrijving staat de teller al op 85  deelnemers en zitten de heren B - C en D zitten al op het maximale aantal van 16 deelnemers. We hebben nog plekken bij de dames en je kan je nog wel opgeven als reserve bij de heren categorieën. Je speelt minimaal 3 wedstrijden en de voor de spelers die het podium halen of de plate winnen, wordt er altijd behoorlijk uitgepakt in waardevolle en mooie  EYE sport artikelen. De winnaars  krijgen bijvoorbeeld allemaal een EYE racket t.w.v. 130 euro. Niet in de prijzen gevallen ?  dan is er altijd nog de gratis verloting waar de EYE rackets, tassen en nog meer leuke prijzen zijn te winnen.

WIL JE INSCHRIJVEN :  KLIK OP DEZE LINK !

EYE TOUR RANKING MET GELDPRIJZEN VOOR ALLE CATEGORIEËN

Bij deze editie dus ook weer een  PSA (Prof) Categorie, maar ook als je geen top speler bent kan het interessant zijn voor spelers en speelsters die vaker meedoen. Er is namelijk een interne EYE ranking en de winnaars van het eindklassement krijgt naast een grote wisselbeker ook een geldprijs. En dit geldt ook voor de andere categorieën. Meer informatie over waar je staat op de ranking, de spelregels en puntenindeling kun je vinden door op de link te klikken of ga  naar www.eyetour.nl

DARE TO BE THERE !

« Terug