Schrijf je in voor NK Jeugd 13, 17, 23

Algemeen

Schrijf je in voor NK Jeugd 13, 17, 23

De inschrijvingen voor het NK Jeugd <13, <17, <23 van 14 en 15 maart zijn geopend. Voor zowel Nationale spelers maar ook squashers die pas net begonnen is het mogelijk om zich in te schrijven.

Het evenement vind plaats op 14 & 15 maart bij Houtrust in Den Haag die het evenement voor de eerste keer organiseert. Aan dit evenement kunnen spelers meedoen voor de Nationale titels in de categorie <13, <17, <23. Het NK Jeugd is namelijk een gezamenlijk bijeenkomen van Nationale Topspelers, Regionale topspelers en spelers die net begonnen zijn. Gezamenlijk maken we er een gezellig fun evenement van. 

NK Jeugd <13, <17, <23 organisator Erwin van Voorthuizen ‘Als organisatie hopen wij dat we ook dit jaar weer veel jeugdige spelersmogen verwelkomen aan de start van dit prachtige evenement. De jeugd heeft immers de toekomst. Tijdens het NK Jeugd zal gespeeld worden om zes nationale titels en zal er tevens aandacht zijn voor side events., Wij van Houtrust zijn verheugd om de Nederlandse Jeugd te mogen verwelkomen in Den Haag en kijken er enorm naar uit’.

 

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Schrijf je hier in

« Terug