Houtrust loopt warm voor NK Jeugd 13, 17, 23! Schrijf je nu in!

Algemeen

Houtrust loopt warm voor NK Jeugd 13, 17, 23! Schrijf je nu in!

Op 14 & 15 maart 2020 zullen de squashbanen van Houtrust Den Haag het strijdtoneel zijn van fantastische jeugdwedstrijden die uiteindelijk leiden naar nieuwe of huidige Nationale jeugdkampioenen (<13, <17, <23).

Houtrust Den Haag hecht veel belang aan het stimuleren en ontwikkelen van het jeugdsquash en ziet het NK als een inspirerend toernooi voor jeugdspelers om zich aan elkaar te meten. Squash Bond Nederland en Houtrust hoopt ook dat de clubs hun best doen om hun jeugdspelers te laten meedoen. Het toernooi wordt van extra glans voorzien door het organiseren van side events en andere leuke activiteiten. Eerder dit jaar werd het NK Jeugd 11, 15, 19 in Almere georganiseerd en de organisatie hoopt dat het toernooi dezelfde ambiance zal kennen en dat het weer spannende en leuke wedstrijden gaan worden.


Belangrijk speerpunt bij de jeugdspelers (en begeleiding) is het te stimuleren van de gedachte om deel te nemen om plezier te hebben en zo ervaring op te doen. Natuurlijk wordt er gestreden om titels, maar op uitzonderingen na, verlies je in meer dan je wint in een leven. En ook dat is een belangrijk leerproces voor de jeugd. Daarom zijn er bijvoorbeeld voor de winnaars van de verliezersronde, extra leuke prijzen beschikbaar. Kortom, doe mee aan het NK Jeugd en schrijf je tijdig in. We gaan er met zijn allen een fantastisch event van maken!


DEADLINE INSCHRIJVING IS 09 JANUARI 2020

Klik op de link voor inschrijving: INSCHRIJVEN NK JEUGD Houtrust

« Terug