Congres | Bouncing Dutch squash to a higher level

Algemeen

Congres | Bouncing Dutch squash to a higher level

Op zaterdag 2 mei 2020 wordt door de SBN een congres georganiseerd met als als titel ‘Bouncing Dutch squash to a higher level’.

Tijdens dit congres zullen drie sprekers vanuit hun eigen achtergrond kennis en ervaringen delen. Het doel daarvan is om na een discussie in kleinere groepen tot aanbevelingen te komen waarmee de directie en het bestuur van Squashbond Nederland input krijgen voor een al ingezette route op weg naar een nieuwe structuur. De nieuwe structuur moet ertoe leiden dat squash in Nederland naar een hoger niveau getild kan worden, zowel in de breedte- als in de topsport, met de jeugdsport als wezenlijk onderdeel.

De drie sprekers zijn:

  • Hadrian Stiff, directie Elite Squash (Bristol), coach van Mohammed en Marwan Elshorbagy en Joelle King, tevens coach van het Ierse team;
  • Bert Bouwer, grondlegger van de structuur voor de Nederlandse handbaldames die in december jl. wereldkampioen werden;
  • Laurens Jan Anjema, voormalig nummer 9 van de wereld en tienvoudig Nederlands kampioen.

 

De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Dagvoorzitter is Eric Smit, oud-topsquasher en medeoprichter van Follow the Money, een platform voor (financiële) onderzoeksjournalistiek. Voor alle deelnemers wordt een lunch verzorgd. Deelname plus lunch is gratis. Alle deelnemers krijgen een gratis toegangskaart voor de finale van het European Team Championship (ETC) die dit jaar op de glasscourt in het Klokgebouw te Eindhoven zal worden gehouden. Route en parkeren vindt u hier.

Aanmelding dient plaats te vinden vóór 31 maart via deze link. Er zijn slechts 75 kaarten beschikbaar, dus meld je snel aan. SBN zal na verzending van het formulier binnenkort contact met u opnemen om de kaarten al dan niet te bevestigen.

Locatie: Klokgebouw, Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven
Datum/tijd: Zaterdag 2 mei 2020, 10.00-13.00 uur.

Bouncing Dutch Squash to a higher level is powered by:

 

« Terug