De laatste werkdag van directeur Sven Wouters

Algemeen

De laatste werkdag van directeur Sven Wouters

Sven Wouters neemt vandaag afscheid als directeur van Squash Bond Nederland. Wouters kondigde in januari zijn vertrek bij SBN al aan en zette de afgelopen maanden zijn werk voort om het bestuur voldoende tijd te geven voor het vinden van een opvolger.

Sven Wouters: ''Zoals velen van jullie al zullen weten, stop ik per 1 mei als directeur van SBN. Het waren 3 volle, leerzame, creatieve, soms enerverende jaren met verhuizingen, nieuwe partnerships, vertrekkende en komende mensen en vele sportieve evenementen en prestaties. Van een rommelig kantoor bij de schaatsbaan in Zoetermeer, via Amersfoort, naar de prachtige faciliteiten in Amstelveen. Van bijna failliet naar financieel gezond. Van ruim 6 (deeltijd) medewerkers, via 1,5, weer naar 4. Van de federatie met de tafeltennis- en schermbond via de ontvlechting naar de samenwerking met de tennisbond. Al met al bijzondere ervaringen''.

 

Sven vervolgt: ''Ik wil alle collega’s en vrijwilligers van het bureau en in het veld, leden van de besturen van de afgelopen jaren, mensen van de squashcentra en iedereen verder met wie ik heb mogen samenwerken, bedanken voor hun bijdrage, inzet en samenwerking en wens iedereen een gezonde en sportieve toekomst. Dat de squashsport en al haar centra, verenigingen, trainers, leveranciers, sponsoren en natuurlijk de squashers zelf, goed door deze coronacrisis mogen komen en dat de sport mag floreren''.

 

Peter-Paul Scheerder (Voorzitter SBN): ‘’Vandaag is de laatste werkdag van directeur Sven Wouters bij SBN. Wij zijn hem dankbaar voor de inzet die hij de afgelopen jaren voor SBN heeft geleverd. We hebben Sven leren kennen als een betrokken persoon met een groot squashhart. Met veel energie en enthousiasme heeft hij zich drie jaar ingezet voor de organisatie van de squashsport. Wij wensen hem veel succes en plezier in de volgende stap in zijn loopbaan''.

« Terug