Squash Bond Nederland en Baanreserveren.nl starten samenwerking

Algemeen

Squash Bond Nederland en Baanreserveren.nl starten samenwerking

De coronacrisis brengt niet alleen uitdagingen, maar biedt ook nieuwe kansen. In de afgelopen weken houdt het coronavirus Nederland in zijn greep, zo ook de squashwereld. Om klaar te zijn voor een eventuele heropening, zijn mede op basis van het protocol een aantal zaken benodigd waaronder een digitaal (suqash)baan reserveringssystem. Mede om die reden starten Baanreserveren.nl en Squash Bond Nederland een samenwerking.

 

Jonathan Lagewaard, Baanreserveren.nl ‘’Ons doel is een zo snel en gereguleerd mogelijke opening van zo veel mogelijk squashcentra. We willen bijdragen aan een soepele heropening en daarmee een goede doorstart. Daarom hebben we een speciale actie opgezet. Op deze manier hopen we dat kleine duwtje in de rug te kunnen bieden en zoveel (gereguleerd) mogelijk sporters weer op de baan te krijgen om weer lekker te kunnen squashen! Want, wat kijken we daar toch allemaal naar uit!’’

 

Tom Lucas, aanstaand directeur SBN: ‘’Het protocol om op een verantwoorde en veilige manier te kunnen squashen brengt voor sommige squashaanbieders uitdagingen met zich mee. Een reserveringssysteem is hierin een van de vereisten. In Baanreserveren.nl zien we een goede supplier om mee samen te werken, ingegeven door het feit dat het merendeel van onze brancheleden reeds is aangesloten bij Baanreserveren.nl’’

 

De actie is op dit moment van toepassing voor alle squashcentra in Nederland – ongeacht of een centrum lid is van SBN - die op dit moment geen beschikking heeft over een digitaal reserveringssysteem. SBN en Baanreserveren.nl bekijken gezamenlijk de mogelijkheid voor verdere samenwerking, zodat ook bij SBN aangesloten centra alsmede de leden van SBN van lidmaatschapsvoordelen kunnen profiteren.

 

Corona actie Baanreserveren.nl

Elk nieuw centrum krijgt de mogelijkheid om Baanreserveren.nl gedurende een periode van zes maanden (na openstelling squashcentra) het volledige systeem te proberen voor een éénmalige opstart fee van bij SBN aangesloten centra voor slechts €100,-, centra die niet bij SBN zijn aangesloten betalen €200,-. (Normaal €600,-).

Geïnteresseerd? Mail dan naar breedtesport@squashbond.nl

 

Baanreserveren.nl

Baanreserveren.nl is al jaren naar tevredenheid van management, personeel en klanten hét online reserveringssysteem voor complexe reserveringen van een alsmaar groeiend aantal sportlocaties in Nederland en België (100+ locaties met 1.000.000+ reserveringen in 2019). Waarom? Omdat ons systeem en service nauw aansluiten op de bedrijfsvoering van onze gebruikers. Wat levert u dat op? Tijdbesparing en een stijging in het aantal reserveringen mét een positieve klantbeleving. Dit allemaal doordat er makkelijk, snel en gereguleerd gereserveerd kan worden op ieder moment van de dag. 

 

Baanreserveren.nl biedt standaard onder andere de volgende functionaliteiten:

•          Online (squash-)banen reserveren 

•          Online reserveren voor groepslessen/ fitness of via de kiosk

•          iDeal

•          Inchecken met NFC, Magneetcard en barcodelezer

•          Online abonnementen, saldotegoeden of strippenkaarten kopen/betalen met iDeal

•          Automatische lichtschakeling

•          Automatische e-mails (bijv. uw abonnement loopt binnen 2 weken af)

•          Covid-19 alert

« Terug