Vijf squashcentra sluiten zich aan bij Squash Bond Nederland

Algemeen

Vijf squashcentra sluiten zich aan bij Squash Bond Nederland

In de afgelopen week hebben vijf squashcentra zich aangesloten bij Squash Bond Nederland (SBN) als branchelid. Deze centra komen verspreid uit Nederland, waarmee het totale squash landschap zich meer en meer verenigt. Een positieve ontwikkeling aldus SBN.

Vier van deze leden stellen we alvast kort aan jullie voor:

 

Fit & Squash Rijen

Het squashcentrum in Rijen is al ruim 35 jaar een begrip in de regio. Het centrum werd opgericht door Marga en Fred Hage die nog steeds aan het roer staan van het squash en fitnesscentrum. De twee squashbanen zijn recentelijk gerenoveerd en klaar voor de mogelijke heropening op 1 juli.

 

Topsquash Nijkerk

Onder de rook van Amersfoort ligt het centrum van Topsquash Nijkerk, dat 8 squashbanen telt. Onder de bezielende leiding van Wim Wassink is het mogelijk om naast squash ook te soccersquashen alsmede fitness uit te oefenen. Het centrum biedt de clubladder aan, speelt reeds mee in de Euregio competitie en overweegt ook in de SBN competitie deel te nemen.

 

Centre Court

In Wijk bij Duurstede vind je in de Karel de Grotestraat het centrum van Jan van der Velde. Een complex waarbij gezelligheid en sport samenkomen. Met zes squashbanen kan de wijde regio gebruik maken van de banen, maar zich ook wagen aan biljart, poolbiljart of fitness.

 

Sportcentrum Berghem

Het sportcentrum van Marian van Zutphen is meer dan alleen sport. Het complex biedt vele mogelijkheden voor bedrijven, evenementen, teambuilding. Dat kan onder meer op een van de zes squashbanen, tennisbanen, in de sporthallen of juist op een van de kegelbanen. 

 

Het vijfde centrum maakt SBN binnenkort bekend in verband met een overnametraject.

 

Namens Squash Bond Nederland Rogier van Veen contactpersoon voor squashcentra en verenigingen: ‘’De afgelopen weken hebben we veel energie gestoken in de belangen-behartiging van onze brancheleden alsmede de informatievoorziening (via onder meer een nieuwe digitale omgeving) richting de voorzitters en centrumeigenaren. Dat deze centra zich aansluiten is voor ons een bevestiging dat we als bond beter in spelen op de wensen en behoeften vanuit de centra. Aan ons de taak om de nieuw ingeslagen koers op dezelfde voet door te zetten’’.

« Terug