EK Squash 2022 naar Nederland

Algemeen

EK Squash 2022 naar Nederland

Eindhoven, 23 juni 2020 – Het grootste squashtoernooi van Europa, waarbij internationale topspelers als Gregory Gaultier, Camille Serme, Simon Rossner en Milou van der Heijden uitkomen om hun nationale kleuren te verdedigen komt in 2022 naar Nederland. 

De organisatie, bestaande uit Squashtime Eindhoven, DPD Pakketservice, Squash Bond Nederland en de Europese Squash Federatie, vindt het belangrijk dat alle aandacht de komende periode uitgaat naar het opstarten van de squashsport en het bestrijden van COVID-19. Er zijn nog teveel onzekerheden die het organiseren van het EK 2020 dat oorspronkelijk plaats zou vinden in april dit jaar niet mogelijk maakt. Het goede nieuws is, dat het evenement alsnog naar Nederland komt in 2022. 

 

Sjef van der Heijden, eigenaar Squashtime Eindhoven:

“We waren er klaar voor om van het EK Squash het grootste Europese Squash Festijn te maken. De squashliefhebbers moeten nu iets langer geduld hebben maar wat in het vat zit verzuurt niet. In 2022 gaan we zorgen dat dit een evenement wordt wat vele nog lang in hun geheugen zullen houden.’’

 

Tom Lucas, Directeur Squash Bond Nederland

Als SBN zijn we dankbaar voor het vertrouwen van de ESF. Het EK Squash laat Nederland zien hoe ongelofelijk spectaculair onze sport is. Als SBN ondersteunen we graag initiatieven die grootse evenementen in Nederland mogelijk maken. In deze bizarre tijd geeft het EK Squash weer iets om naar uit te kijken.” 

 

Eric Dietz, CEO DPD Nederland: Als groot squashliefhebber ben ik trots en blij dat we opnieuw een belangrijk squashevenement naar Nederland kunnen halen en als DPD kunnen bijdragen aan de organisatie van het Europees kampioenschap. Helaas kon dit kampioenschap afgelopen april niet doorgaan vanwege Covid-19. Er is met de organisatie alles op alles gezet om het evenement alsnog in Nederland te organiseren in 2022. We gaan er dan het grootste squashfeest van Europa van maken.”

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het EK 2022 start volgend jaar. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor het EK 2022. Zodra er nieuws is over het toernooi, wordt dit op www.eksquash.nl gepubliceerd.

 

 

Over DPD

DPDgroup is de op één na grootste internationale pakketservice in Europa. DPDgroup combineert innovatieve technologie met lokale kennis tot een flexibele en gebruikersvriendelijke service voor zowel verzenders als shoppers. Met haar toonaangevende Predict service stelt DPDgroup het gemak van de klant voorop door hen nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Klanten worden in detail geïnformeerd over het tijdvak van één uur waarin bezorging plaatsvindt.

 

Met meer dan 75.000 deskundige bezorgers en een netwerk van meer dan 42.000 Pickup punten, laat DPDgroup dagelijks 5,2 miljoen pakketten bezorgen via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT. DPDgroup is de pakketexpert van GeoPost, die in 2018 een omzet van € 7,3 miljard noteerde. GeoPost is onderdeel van Le Groupe La Poste. Voor meer informatie: www.dpd.nl.

« Terug