Hulp voor ruim 300 squashaanbieders in Nederland

Algemeen

Hulp voor ruim 300 squashaanbieders in Nederland

Squashaanbieders in Nederland ontvingen vandaag het definitieve protocol verantwoord squashen uit handen van Squash Bond Nederland. Om het protocol uit te voeren dienen centra aan vele richtlijnen te voldoen. SBN heeft zich samen met haar partners ten doel gesteld de ruim 300 squashaanbieders in Nederland zo goed mogelijk te ondersteunen. 

 

Eén van de richtlijnen in het protocol is dat de communicatie uitingen zichtbaar dienen te zijn in het centrum. In samenwerking met (squash-ondernemers) MKB Media en DPD Pakketservice ontvingen ruim 300 centra in Nederland een communicatiepakket naar rato van het aantal banen. In dit pakket zitten alle communicatieve benodigdheden (denk hierbij aan: posters, voorbeeldbrieven, uitingen voor sociale media of instructies voor medewerkers) om aan de geldende richtlijnen te voldoen.

 

Eric Dietz, directeur DPD Nederland: ‘’Squashcentra in Nederland hebben het door de maandenlange sluiting bijzonder lastig. Economisch herstel zal mede door de nog geldende maatregelen een tijd duren. DPD voelt zich zeer betrokken bij de Nederlandse squashsport en levert graag een bijdrage aan de infrastructuur. Op deze manier hopen we dat centra snel en verantwoord open kunnen en zo aan hun economisch herstel kunnen werken’’.

 

Squash Bond Nederland is en blijft vastberaden in de ondersteuning van centra in Nederland. Rogier van Veen, contactpersoon voor centra en verenigingen: ‘’De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat we onze rol als branchevereniging hebben herijkt, tot grote tevredenheid van onze brancheleden. Dankzij de ondersteuning van DPD zijn we als SBN in staat om deze lijn door te trekken naar een volgend niveau en zo squashaanbieders in Nederland nog beter te ondersteunen’’.

 

Naast het versturen van de communicatiepakketten, leverde SBN de afgelopen periode de volgende bijdragen aan de squashaanbieders:

  • Zorgde het voor financiële ondersteuning voor commerciële aanbieders én voor haar verenigingen;
  • Zorgde het voor een eerdere openstelling van squashbanen, commerciële horeca en sanitaire voorzieningen als douches/kleedkamers;
  • Lanceerde het een digitaal kennis- communicatie- en inspiratieplatform voor haar aangesloten squashaanbieders;
  • Zorgde het voor diverse toolkits om squashcentra te helpen;
  • Ging het een speciale samenwerking aan met Baanreserveren.nl om aanbieders te ondersteunen in het digitale reserveringssysteem van banen.

 

Verantwoordelijk voor de corona-aanpak op het squashcentrum, maar het protocol* per abuis niet ontvangen? Of geïnteresseerd in een van bovenstaande diensten? Neem dan contact op met rogier@squashbond.nl.

 

*Het definitieve protocol wordt vrijdag 26 juni in het 2e deel van de middag gedeeld bij de bij ons bekende squashcentra.

De pakketten worden naar verwachting op vrijdag 26 juni 2020 afgeleverd bij de squashcentra.

« Terug