SquashSkills en SBN starten samenwerking | Squashers profiteren

Algemeen

SquashSkills en SBN starten samenwerking | Squashers profiteren

SquashSkills en Squash Bond Nederland zijn per 1 juli 2020 een samenwerking gestart om alle squashers in Nederland beter te bedienen. Door de samenwerking wordt de sport niet alleen leuker gemaakt, ook kunnen zowel de recreatieve als topsquashers zich beter ontwikkelen binnen hun eigen niveau.

 

SquashSkills dat gevestigd is in England heeft zich onder meer gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige trainingsvideo’s voor alle denkbare doelgroepen. Het platform is erop gericht om recreanten middels 4.000 video’s de sport niet alleen meer sportplezier mee te geven door ludieke trainingsvormen, ook biedt het sport-specifieke oefeningen aan om binnen je eigen niveau door te groeien tot een betere squasher.

 

Voor gevorderden en topsporters biedt de samenwerking ook uitkomst, het platform dat bij vele squashers al een bekend fenomeen is, draagt met haar squashoefeningen, trainingen, fysieke oefeningen bij aan nieuwe trainingsmethodieken en ondersteunt de groei naar een nog beter/ hoger niveau. De trainingsvormen worden gepresenteerd door voormalig profspelers zoals Peter Nicol, Laura Massaro, maar ook huidige profspelers zoals Ali Farag, James Willstrop en Paul Coll.

 

Gratis proberen in juli, daarna hoge kortingen

Door de samenwerking kunnen alle squashers in Nederland (ongeacht of deze lid zijn van Squash Bond Nederland) in juli SquashSkills twee weken kosteloos gebruiken. Tevreden over het platform? Lid worden kan al vanaf €4.50 per maand. Klik hier voor 2-weken op proef.

 

SBN Leden krijgen korting

Besluit jij voor 22 juli lid te worden van dit platform krijg je zo lang je lid bent maar liefst 50% korting op een jaar/kwartaal abonnement van SquashSkills (maandelijks abonnement 25%). 

 

Denk je er nog even over na en besluit jij na 22 juli lid te worden van SquashSkills? Dan ontvang je 25% korting zo lang je lid bent van SquashSkills.

 

Word nu lid van SBN en profiteer ook

Nog geen lid van SBN? Met de kortingen hierboven verdien jij jouw recreantenlidmaatschap €17,50 binnen een half jaar terug en ben je daarna zelfs goedkoper uit! Lid worden van Squash Bond Nederland? Klik dan hier.

 

SquashSkills kijkt uit naar samenwerking

Jethro Binns, CEO SquashSkills over de samenwerking: ‘’We zijn verheugd om een samenwerking aan te gaan met SBN, juist op het moment dat spelers terug de baan op gaan. Het jaar 2020 kent vele uitdagingen, iedereen en zo ook de squash community heeft geleden onder de COVID-19 uitbraak. Het is dan ook super om iedereen terug op de baan te zien komen, tegelijkertijd brengt dit risico’s op blessures met zich mee. We hebben veel tijd gestoken in het maken van content die squashers preventief kan helpen, maar ook in de verdere ontwikkeling van de squasher. We hopen dat spelers met behulp van onze coaches van wereldniveau hun beste niveau ooit zullen gaan halen in het komende seizoen’’ 

 

Nieuwe weg van SBN, SquashSkills goede toevoeging

De lancering van de samenwerking komt niet op een gek moment, sinds vandaag (1 juli) zijn alle squashbanen in Nederland weer heropend als gevolg van het coronavirus.

 

Tom Lucas, directeur SBN over de samenwerking: ‘’Als SBN zijn we een nieuwe weg ingeslagen om beter in te spelen op de wensen en behoeften. Door de samenwerking met SquashSkills is er een fantastische dienst toegevoegd aan het palet van producten en diensten en spelen wij nog beter in op die wensen en behoeften. SquashSkills heeft alles in huis om de squashers te ondersteunen in een plezierige terugkeer naar de Squashbaan, zo wordt Squash nog leuker’’. 

« Terug