Gezocht: Juridische expertise.

Algemeen

Gezocht: Juridische expertise.

Voor het maken van aanpassingen in ons tuchtreglement zetten wij een nieuwe werkgroep op genaamd: Werkgroep Tucht & Regelgeving. Hiervoor zoeken wij drie personen met juridische expertise die in de komende twee maanden tijd beschikbaar hebben om met ons te kijken naar benodigde aanpassingen in ons Tuchtreglement. Wil jij een steentje bijdrage aan deze mooie sport en heb jij juridische expertise? Meld je dan nu aan!

Het tuchtrecht binnen de squashsport is bedoeld als een onpartijdige, deskundige behandeling van een klacht/strafbaar feit. Het doel van het tuchtrecht is om de kwaliteit van squashsport te borgen. Dit wordt gedaan ter bescherming van de leden aan de hand van de vastgestelde regels, en om onzorgvuldig/nalatig handelen tegen te gaan dat in strijd is met de regels van de squashsport. Deze regelgeving geldt voor alle leden. Ieder lid, club of individu dient zich aan deze regels te houden.

 

Mocht je vragen willen stellen of je willen aanmelden (kan tot en met zondag 27 juli ) dan kan dit per e-mail bij Willem van Meerkerk.

 

« Terug