Schrijf je in voor de FvV Bokaal 2020

Algemeen

Schrijf je in voor de FvV Bokaal 2020

De zomerstop nadert zijn einde en de Coronamaatregelen laat het toe om evenementen te organiseren, als SBN zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de vijfde editie van de Fentener van Vlissingen Bokaal, waar de sterkste jeugdclub van Nederland zal gaan winnen. Deze keer wordt de FVV bokaal georganiseerd bij de winnaar van de vorige editie , namelijk MeerSquash Hoofddorp. Het feest gaat plaatsvinden op zondag 13 september, dus zet die datum maar groot in de agenda! 

OPZET FVV BOKAAL 2020

Het evenement wordt in teamverband gespeeld. Elke club vaardigt één team van minimaal drie spelers af in drie verschillende niveaus, Rookies, Beginners en Elite/Gevorderden (Max. C1 speler). Deze spelers nemen het op tegen spelers van hetzelfde niveau van andere clubs, waarbij elke wedstrijd drie games worden gespeeld en elke game telt voor de uitslag. Lees hier het volledige reglement. 

 

CORONAMAATREGELEN

Tijdens het evenement zal het algemeen squashprotocol van kracht zijn. In aanloop naar het evenement zal SBN informatie delen m.b.t. de aanvullende maatregelen tijdens het evenement zodat we een verantwoord evenement kunnen organiseren. Denk hierbij aan het maximeren van bezoekers, begeleiders en deelnemende spelers. Dit zodat de 1,5 meter buiten sport & spelactiviteit ten alle tijden gewaarborgd kan worden.

 

INSCHRIJVING

Wil je, je inschrijven? Vul dan het formulier bij de jeugdwedstrijdleider in en stuur dit naar events@squashbond.nl. De inschrijving sluit zondag 06 september 2020 om 23:59.  

 

We hopen jullie weer te mogen verwelkom bij de J.M. Fentener van Vlissingen Bokaal 2020! En wie weet worden jullie de sterkste jeugdclub van Nederland. Dan is het evenement in 2021 bij jou op de club!

« Terug